• Len online
Rezistor (Canbus) pre LED žiarovky 6Ohm 50W

Rezistor (Canbus) pre LED žiarovky 6Ohm 50W

Kód: 02452
4,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 4,80 €
Množstvo

V niektorých motorových vozidlách vybavených systémom CANBUS môže spôsobiť namontovanie LED žiaroviek chybné hlásenie o poškodenej žiarovke na prístrojovej doske alebo rýchle blikanie smerových svetiel napriek tomu, že žiarovka LED je v poriadku. LED autožiarovka má menšiu spotrebu energie v porovnaní s bežnou žiarovkou. Toto systém CANBUS vyhodnotí ako stav keď je poškodená autožiarovka.

Dostupnosť: Skladom

Pre zabránenie takéhoto hlásenia CANBUS systému, alebo pre zabránenie rýchleho blikania smeroviek sa používa Eliminátor chybových hlásení Rezistor LED 12V do 50W paralelné pripojenie vhodného výkonového odporu, eliminátoru k LED žiarovke. CANbus LED eliminátor 12V 50W odpor, rezistor zabráni takémuto chybovému hláseniu a rýchlemu blikaniu smeroviek. Upozornenie: pokiaľ je eliminátor trvale pod napätím, môže sa odpor, rezistor zahrievať. Preto je vhodné ho umiestniť na kovový povrch!


Technické špecifikácie:
Odpor rezistora: 50W 6Ohm
Napätie: 12V alebo 24V
Kryt vyrobený z hliníka


Rozmery rezistora:
Dĺžka: 50 mm
Šírka: 16 mm
Výška: 15 mm

Vo vozidlách vybavených rozsiahlymi palubnými počítačmi môže výmena klasickej žiarovky za LED s niekoľkonásobne nižšou spotrebou viesť k tomu, že sa na palubnom počítači objaví hlásenie o vypálenej žiarovke. Riešením je použiť odpor, ktorý funguje ako umelá záťaž na oklamanie počítača.

Upozorňujeme, že tento typ filtra sa počas prevádzky zahrieva na vysoké teploty. Najlepšie je namontovať ho v bezprostrednej blízkosti iných kovových / hliníkových prvkov v blízkosti reflektora, ktorým bude odpor navyše schopný odvádzať teplotu.

Univerzálny LED CANBUS Rezistor 50W 6Ohm
2 konektory

Amio
02452
Novinka