• Len online
Výstražné svetlo s magnetom - 15 LED

Výstražné svetlo s magnetom - 15 LED

Kód: 02499
8,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 8,20 €
Množstvo

Ide o prenosný svetelný zdroj určený na signalizáciu hrozieb, najmä v núdzových situáciách alebo sťažených podmienkach, ako sú dopravné nehody alebo poruchy vozidla. Funguje ako výstražný maják, perfektný, keď potrebujete signalizovať nebezpečenstvo. Jeho dosah viditeľnosti je pôsobivých 1,6 km, vďaka čomu je mimoriadne účinný v prípade poruchy vozidla.

Dostupnosť: Skladom

Má pevné gumové puzdro, odolné voči nárazom a je utesnené proti prachu a vode. Karoséria vybavená špeciálnymi nárazníkmi zaisťuje odolnosť proti pádom a nárazom. Zariadenie má navyše zabudovaný magnet, skladací háčik a otvor na navlečenie šnúrky alebo upevňovacieho lana.

Používa 12 červených LED diód, ktoré môžu svietiť v 9 rôznych svetelných programoch, vrátane rýchleho blikania, režimu SOS a ďalších. Ovládanie je pomocou jedného intuitívneho tlačidla. Vďaka nízkej spotrebe energie LED diód môže svietidlo fungovať dlhodobo na jednu sadu batérií až 50 hodín v závislosti od režimu svietenia.

Doplnkovou funkciou tohto zariadenia je možnosť použiť ho ako baterku, čo je mimoriadne praktické v aute, domácnosti, záhrade, na bicykli alebo pri kempovaní. Produkt bol špeciálne navrhnutý tak, aby podporoval činnosť polície, hasičského zboru a záchrannej služby a uľahčil tak čo najjasnejšie a pre vodičov viditeľnejšie označenie miesta nehody. Neoceniteľná je aj pre cyklistov a peších turistov. Nie sú zahrnuté batérie

LED diódy
Magnetická a háčiková montáž
9 režimov svietenia
Napájanie pomocou 3 x AAA/R03 batérií
Dlhá pracovná doba
Odolnosť IP67
Oranžová farba
Napätie 3,6V

02499
Novinka