• Novinka
Súprava utierok z mikrovlákna 2ks - 30x40cm 600g

Súprava utierok z mikrovlákna 2ks - 30x40cm 600g

Kód: 03752
3,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,80 €
Množstvo

Naša utierka z mikrovlákna je nenahraditeľným nástrojom ako na sušenie karosérie, tak aj na leštenie a nanášanie voskov, zaisťuje dokonalý lesk a bezpečnosť laku.

40 x 30 cm 600 g/m2 2 kusy v sade

Dostupnosť: 1-2 dni

Vynikajúce vlastnosti mikrovlákna

Náš uterák vyrobený z najkvalitnejšieho mikrovlákna sa vyznačuje mäkkosťou, hustotou 600g/m2 a mimoriadnou savosťou, ktorá umožňuje rýchle a efektívne vysušenie vozidla bez zanechávania šmúh alebo škrabancov.

Všestrannosť použitia

Skvelý na sušenie vozidla a dobre funguje aj pri leštení laku po nanesení vosku, zaisťuje bezchybný vzhľad a dlhotrvajúcu ochranu.

Bezpečnosť farby

Hrubé vlákna z mikrovlákna zaručujú šetrné ošetrenie laku a eliminujú riziko poškriabania alebo škrabancov počas procesu starostlivosti o vozidlo.

Rýchloschnúce vlákna

Inovatívna väzba vlákna zaisťuje nielen vynikajúcu savosť, ale aj rýchle schnutie uteráka, vďaka čomu je v krátkom čase pripravený na opätovné použitie.

Univerzálne použitie

Náš uterák je ideálny nielen do profesionálnych salónov Auto Spa, ale aj do domácich garáží. Po umytí auta v bezdotykovej autoumyvárni uterák rýchlo odstráni všetky zvyšky vody a zanechá lak bez šmúh a stôp.

Nenahraditeľný spolupracovník

Uterák je nielen kvalitným produktom, ale aj nenahraditeľným spolupracovníkom pri starostlivosti o vaše auto, ktorý zaisťuje nielen vynikajúce výsledky, ale aj bezpečnosť laku.

03752