• Len online
  • Novinka
Textilné snehové reťaze XL EN16662-1 Önorm V5121 2 ks

Textilné snehové reťaze XL EN16662-1 Önorm V5121 2 ks

Kód: 04083
23,00 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 23,00 €
Množstvo

Textilné snehové reťaze (Snow Socks) vo veľkosti XL sú inovatívnym a efektívnym riešením pre zimné podmienky na cestách. Vďaka svojmu modernému dizajnu ponúkajú výnimočnú priľnavosť na klzkom povrchu, ako je sneh alebo ľad, zaisťujú bezpečnosť a komfort jazdy. Sú vyrobené z odolných materiálov odolných voči opotrebeniu a sú ideálne pre situácie, keď tradičné reťaze môžu byť náročné na inštaláciu alebo nepohodlné používanie.

Rakúsky bezpečnostný certifikát Önorm V5121

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Vysoká kvalita a bezpečnosť: Spĺňajú normy EN16662-1 a Önorm V5121, čo zaručuje ich spoľahlivosť v tých najťažších podmienkach.
Jednoduchá montáž: Intuitívna a rýchla montáž bez potreby použitia náradia. Reťaze možno nasadiť a zložiť v priebehu niekoľkých minút.
Kompatibilita: Veľkosť XL sa hodí pre širokú škálu pneumatík, vďaka čomu je univerzálnym riešením pre mnoho modelov áut.
Balenie obsahuje: 2 kusy textilných snehových reťazí, čo stačí na jednonápravovú výbavu vozidla.
Jazdný komfort: Textilné reťaze nespôsobujú vibrácie ani hluk, vďaka čomu je cestovanie pohodlnejšie ako tradičné kovové reťaze.
Ľahkosť a prenosnosť: Výrobok sa ľahko skladuje a prepravuje vďaka kompaktnému dizajnu a nízkej hmotnosti.

Zvýšte bezpečnosť svojej zimnej cesty s ponožkami Snow Socks, ktoré zaistia istú priľnavosť a komfort jazdy aj v tých najnáročnejších podmienkach!

Sada obsahuje rukavice, ktoré uľahčia inštaláciu aj v náročných podmienkach.

04083