Digitálny merač hĺbky dezénu

Digitálny merač hĺbky dezénu

Kód: 03103
5,30 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 5,30 €
Množstvo

Elektronický merač sa veľmi ľahko používa a presný výsledok môžete odčítať na digitálnom displeji. Ideálne pre domácich mechanikov. Jednoduché ovládanie a filigránsky tvar sú jednoznačne prednosťami tohto maličkého zariadenia. Zmestí sa do každého vrecka nohavíc a zároveň pomôže udržať vaše auto v bezpečí.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Rozsah merania: 0 - 25,4 mm
Presnosť: 0,01 mm
Napájanie: batéria LR44 SR44
Jednotky merania: milimetre [mm]. palce [palec]
Pracovná teplota: 0 - 40 °C
Vrátane batérie: áno
Čierna farba

 

PRESNOSŤ MERANIA A DIGITÁLNY DISPLEJ

Hĺbkový merač dezénu má veľmi široký merací rozsah: 0-25,4 mm, preto je vhodný pre osobné a nákladné pneumatiky. Presnosť merania meradla je až 0,01 mm, takže si môžeme byť istí, že prístroj je veľmi presný. Výsledok merania môže byť uvedený v závislosti od preferencií používateľa - v milimetroch alebo palcoch. Výsledok merania hĺbky dezénu sa zobrazuje spolu s jednotkou na digitálnom, dobre čitateľnom displeji.

JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE A NAPÁJANIE Z BATÉRIE

Vďaka tlačidlám okolo displeja je meranie hĺbky dezénu veľmi jednoduché, pretože stačí umiestniť meraciu tyč do drážok dezénu a pritlačiť celé zariadenie k pneumatike. Získaný výsledok sa dá ľahko prečítať tak, ako sa zobrazí na digitálnom displeji. Merač je napájaný batériami, vhodný pre batérie SR44 alebo LR44. Merač sa po cca 5 minútach nečinnosti automaticky vypne, čím šetrí batériu.

UNIVERZÁLNA APLIKÁCIA

Merač hĺbky dezénu pneumatiky je vhodný pre profesionálne aj amatérske použitie. Bude dobre fungovať s pneumatikami v osobných, nákladných a terénnych vozidlách. Digitálny merač je možné použiť aj v pneumatikách pre motocykle a štvorkolky. Digitálny merač je veľmi všestranný, pretože ho možno použiť na meranie opotrebovania plášťa zimných a letných pneumatík. Merač je možné použiť pre individuálne potreby aj v autodielňach.

AUTOMATICKÉ VYPNUTIE

Merač disponuje automatickým vypnutím, ktoré ho vypne, keď sa prístroj cca 5 minút nepoužíva. Tým sa zabráni nadmernému vybitiu batérie merača.

VÝHODY

presnosť merania 0,01 mm, presne určuje hĺbku dezénu
široký rozsah merania 0-25,4 mm, vhodné pre pneumatiky osobných a nákladných automobilov
digitálny displej, ľahko čitateľný výsledok,
na batérie, nepotrebujeme ďalšie napájacie káble
automatické vypnutie po 5 minútach nečinnosti, aby sa zabránilo neúmyselnému vybitiu batérie
jednoduché ovládanie, farebné a podpísané tri tlačidlá okolo displeja a konštrukcia prístroja robia meranie veľmi intuitívnym
široké uplatnenie, určený na meranie pneumatík osobných, nákladných automobilov a motocyklov, ako aj univerzálny pre letné a zimné pneumatiky
bezpečnosť, pravidelné merania dezénu znamenajú, že máme neustálu kontrolu nad opotrebovaním pneumatík
úspora času, na vlastné meranie, bez nutnosti využitia služby v autodielni

 

SÚPRAVA OBSAHUJE

Elektrický merač plášťa pneumatík
1ks batérie LR44
Originál balenie

03103