• Novinka
Ťažný popruh 8000kg 70mm 5m zakončenie Hák+Ucho

Ťažný popruh 8000kg 70mm 5m zakončenie Hák+Ucho

Kód: 03994
18,00 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 18,00 €
Množstvo

Objavte naše spoľahlivé a odolné ťažné lano s popruhom, ktoré je navrhnuté tak, aby si poradilo aj s tými najnáročnejšími úlohami ťahania. Toto lano, vybavené pevným hákom a okom, je ideálnym nástrojom na ťahanie vozidiel v rôznych situáciách, na ceste aj v teréne.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti produktu:

Pôsobivá odolnosť: Naše ťažné lano má maximálnu pevnosť až 7 000 kg, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre osobné automobily, dodávky a terénne vozidlá.
Kvalitný materiál: Lano je vyrobené z odolného, ​​oderuvzdorného materiálu, šírka 70 mm, zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť v každej situácii.
Optimálna dĺžka: Dĺžka 5 metrov zaisťuje vhodnú vzdialenosť medzi vozidlami pri ťahaní, zvyšuje bezpečnosť a minimalizuje riziko poškodenia.
Hák a oko: Pevný kovový hák na jednej strane a odolné oko na druhej umožňujú jednoduché a bezpečné pripevnenie k rôznym ťažným bodom. Háčik je ošetrený antikoróznym náterom na ochranu proti hrdzi.
Jednoduchá obsluha: Intuitívny dizajn uľahčuje používanie lana aj pre ľudí bez skúseností s ťahaním.

Použitie:

Núdzové odťahovanie: Ideálne na rýchle a bezpečné odťahovanie vozidiel v prípade núdze.
Cestná asistencia: Nepostrádateľná pre spoločnosti poskytujúce asistenčné služby a pre individuálnych užívateľov, ktorí chcú byť pripravení na každú situáciu.
Použitie v teréne: Perfektné pre nadšencov do terénu, umožňuje vám bezpečne vytiahnuť vozidlá z ťažkého terénu a prekážok.

Prečo si vybrať naše ťažné lano?

Bezpečnosť: Vysoká odolnosť a pevné uloženia zaručujú bezpečné ťahanie za každých podmienok.
Odolnosť: Lano vyrobené z najkvalitnejších materiálov zaisťuje dlhodobé používanie bez obáv z poškodenia.
Všestrannosť: Vhodné pre širokú škálu vozidiel a aplikácií, vďaka čomu je všestranným nástrojom vo vašom automobilovom vybavení.

Vyberte si 8000 kg 70 mm 5 m popruhové ťažné lano s hákom a okom pre pokoj a bezpečnosť na cestách. Dôverujte kvalite a spoľahlivosti nášho produktu, aby splnil všetky vaše potreby v oblasti ťahania.

03994