• Novinka
Ťažný popruh 8000kg 70mm 5m zakončenie Hák+Hák

Ťažný popruh 8000kg 70mm 5m zakončenie Hák+Hák

Kód: 03993
21,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 21,80 €
Množstvo

Predstavujeme naše odolné a spoľahlivé ťažné lano s popruhom, ideálne pre všetky úlohy ťahania v teréne a na ceste. Naše ťažné lano, navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie pri používaní, je nenahraditeľné v núdzových situáciách aj pri každodenných výzvach.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti produktu:

Odolnosť proti zaťaženiu: Popruhové ťažné lano má maximálnu pevnosť až 8 000 kg, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre osobné autá, dodávky a terénne vozidlá.
Kvalitný materiál: Vyrobené z odolného a oderuvzdorného materiálu so šírkou 70 mm, zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných podmienkach.
Dĺžka 5 metrov: Optimálna dĺžka 5 metrov zaisťuje dostatočnú vzdialenosť medzi vozidlami pri ťahaní, minimalizuje riziko poškodenia a zvyšuje bezpečnosť.
Háčiky na oboch stranách: Pevné kovové háky na oboch koncoch lana umožňujú rýchle a bezpečné pripevnenie k vozidlám. Háčiky sú ošetrené antikoróznym náterom pre dlhotrvajúcu ochranu proti hrdzi.
Jednoduché použitie: Vďaka jednoduchému dizajnu a intuitívnemu uchyteniu sa lano ľahko používa aj pre ľudí, ktorí nemajú žiadne skúsenosti s ťahaním.

Použitie:

Núdzové odťahovanie: Ideálne na rýchle a bezpečné odťahovanie vozidiel v núdzových situáciách.
Cestná asistencia: Nevyhnutná pre spoločnosti poskytujúce asistenčné služby a pre individuálnych užívateľov.
Off-roadové aplikácie: Perfektné pre nadšencov off-roadu, zaisťuje bezpečné vyslobodenie vozidiel z ťažkého terénu.

Prečo si vybrať naše ťažné lano?

Bezpečnosť: Výnimočná odolnosť a pevné háky zaisťujú bezpečné ťahanie za každých podmienok.
Spoľahlivosť: Vyrobené z najkvalitnejších materiálov, zaručuje dlhodobé používanie bez obáv z poškodenia.
Všestrannosť: Vhodné pre širokú škálu vozidiel a aplikácií, vďaka čomu je všestranným nástrojom vo vašom automobilovom vybavení.

Dôverujte kvalite a vyberte si 8000 kg 70 mm 5 m popruhové ťažné lano s hákmi na oboch stranách, aby ste si zaistili pokoj a bezpečnosť na cestách.

03993