• Len online
Rukavica na umývanie z mikrovlákna

Rukavica na umývanie z mikrovlákna

Kód: 01750
3,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,20 €
Množstvo

Predstavujeme mikrovláknovú rukavicu na umývanie auta - nenahraditeľný produkt pre každého vodiča, ktorý chce mať svoje vozidlo stále čisté. Vďaka najkvalitnejšiemu mikrovláknu je umývanie vášho auta jednoduchšie, rýchlejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Dostupnosť: 1-2 dni

Hlavné výhody produktu:

Ultra mäkké mikrovlákno: Vysokokvalitné mikrovlákno účinne odstraňuje nečistoty, prach a škvrny bez toho, aby zanechalo škrabance na laku alebo iných jemných povrchoch.
Ergonomický dizajn: Rukavice sú navrhnuté tak, aby sa dokonale prispôsobili tvaru ruky a zaistili pohodlie a plnú kontrolu pri umývaní.
Všestrannosť: Ideálne na umývanie karosérie, okien, zrkadiel a interiéru vozidla. Dá sa použiť na mokro aj za sucha, vďaka čomu je univerzálnym pomocníkom pri starostlivosti o auto.
Jednoduchá údržba: Rukavicu je možné prať v práčke, čo zaručuje jej dlhodobú čistotu a funkčnosť. Rýchlo schne a je pripravený na opätovné použitie.
Ekologické riešenie: Mikrovlákno je ekologický materiál, ktorý umožňuje šetriť vodu a pracie prostriedky, čo prispieva k ochrane prírodného prostredia.
Odolnosť: Rukavica z mikrovlákna je extrémne odolná, čo zaisťuje jej dlhú životnosť a robí z nej spoľahlivú súčasť vašej kozmetickej rutiny na mnoho rokov.

Prečo sa oplatí vybrať si našu rukavicu na umývanie auta?

Špičková kvalita: Prémiové mikrovlákno zaisťuje efektívne a šetrné čistenie.
Pohodlie pri používaní: Ergonomický tvar a mäkkosť materiálu robia umývanie auta pôžitkom.
Úspora: Opätovne použiteľné, ľahko čistiteľné a odolné rukavice sú investíciou, ktorá sa rýchlo vráti.
Starajte sa o svoje auto s maximálnou starostlivosťou!

Objednajte si rukavice z mikrovlákna do autoumyvárne ešte dnes a užite si dokonalú čistotu vášho vozidla. Vaše auto si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť – doprajte mu náš produkt!

Amio
01750
Novinka