• Len online
  • Novinka
Poistková skrinka s neutrálnym vedením

Poistková skrinka s neutrálnym vedením

Kód: 03833
17,90 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 17,90 €
Množstvo

Predstavujeme kvalitnú poistkovú skrinku s negatívnou koľajnicou a skrutkovými konektormi, vybavenú 6 poistkovými slotmi. Tento produkt je ideálny na riadenie elektrických obvodov vo vozidlách, lodiach a rôznych energetických inštaláciách, pričom zaisťuje bezpečnosť a pohodlie pri používaní.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

6 slotov pre poistky: Box ponúka 6 slotov pre efektívnu správu elektrických obvodov, čo je ideálne pre menšie inštalácie.
Záporná zbernica: Zabudovaná záporná zbernica umožňuje jednoduché a čisté pripojenie uzemňovacích vodičov, čím sa zvyšuje bezpečnosť systému.
Skrutkové konektory: Vysokokvalitné skrutkové konektory zaisťujú stabilné a bezpečné spojenia, čím sa minimalizuje riziko uvoľnenia káblov.
Odolná konštrukcia: Vyrobené z odolných materiálov odolných voči nárazom, vibráciám a poveternostným vplyvom, čo zaručuje dlhodobé používanie.

Použitie:

Elektrické systémy vozidla: Perfektné na organizáciu a ochranu elektrických obvodov v autách, nákladných autách, karavanoch a iných vozidlách.
Námorné inštalácie: Ideálne pre aplikácie na lodiach a jachtách, kde sa vyžadujú komponenty odolné voči korózii a vode.
Energetické systémy: Funguje dobre vo fotovoltaických inštaláciách, systémoch skladovania energie a iných aplikáciách vyžadujúcich riadenie pevných obvodov.

Ďalšie informácie:

Jednoduchá inštalácia: Jednoduchá inštalácia vďaka intuitívnemu usporiadaniu konektorov a označení, čo uľahčuje zapojenie a organizáciu káblov.
Bezpečnosť: Vybavená priehľadným krytom, ktorý chráni poistky pred prachom a vlhkosťou a zároveň umožňuje rýchly prehľad o stave poistiek.
Kompaktný dizajn: Ergonomický a kompaktný dizajn vám umožňuje jednoducho umiestniť box kdekoľvek v inštalácii, dokonca aj v obmedzenom priestore.

Zhrnutie:

Poistková skrinka s negatívnou koľajnicou a skrutkovými konektormi, vybavená 6 zásuvkami, je spoľahlivým riešením pre riadenie elektrických obvodov vo vozidlách, lodiach a rôznych energetických inštaláciách. Vysoká kvalita spracovania, jednoduchá inštalácia a pevná konštrukcia z neho robia nepostrádateľný prvok každej profesionálnej inštalácie. Zaistite poriadok a bezpečnosť – vyberte si našu poistkovú skrinku a užívajte si bezproblémovú prevádzku vašich elektrických systémov!

03833