• Len online
Ručná prečerpávacia pumpa s hadičkou 2m

Ručná prečerpávacia pumpa s hadičkou 2m

Kód: 02508
7,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 7,20 €
Množstvo

Univerzálne kvapalinové čerpadlo pozostáva z dvoch flexibilných hadíc, ktoré sú pripevnené na oboch stranách hrušky. Je vyrobený z priehľadného PVC materiálu bez zápachu, je odolný a zdravotne nezávadný. Má termoplastické vlastnosti a je odolný voči mnohým rozpúšťadlám.

Dostupnosť: Skladom

Ide o ľahko použiteľné zariadenie, ktoré uľahčuje dávkovanie tekutín, napr. z veľkých, ťažkých a extrémne objemných fliaš. Dávkovač tekutín bude perfektný na prelievanie tekutín do menších fliaš alebo ich nalievanie priamo do nádob. Dávkovač kvapalín sa používa veľmi jednoducho - stačí upnúť hadicu na jednej strane a začať pumpovať pomocou žiarovky a kvapalina začne tiecť. Dávkovač je možné použiť doma, v práci alebo na záhrade, ako aj všade tam, kde je dávkovanie tekutín problematické. Je perfektný na nalievanie vody z akvária, čerpanie vody z jazierka a pod., vhodný na čistú aj špinavú vodu.

Napriek nenápadnému vzhľadu je dávkovač tekutín veľmi efektívny. Vytvára veľmi vysokú saciu silu, takže nemusíme donekonečna pumpovať, aby sme naliali minimálne množstvo tekutiny. Za minútu dokážeme prečerpať až 5 litrov tekutiny. V zloženom stave má pumpa kompaktné rozmery a možno ju ľahko prenášať a skladovať.

VEĽMI JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE!

Stačí na hrušku pripevniť hadice, na jednej strane upnúť prívod a začať čerpať a po chvíli začne vytekať kvapalina.

JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE - stačí pripnúť hadicu na jednej strane a začať stláčať žiarovku a po chvíli začne vytekať kvapalina.

EFEKTÍVNE - s jeho pomocou ľahko nalejete až 25 litrov tekutiny len za 5 minút (5 litrov za minútu). To vám umožňuje výrazne ušetriť čas pri tradičnom nalievaní (vrátane rozlievania) alebo čerpaní inými čerpadlami.

ODOLNÁ - pumpa je vyrobená z priehľadného PVC materiálu bez zápachu, je odolná a zdravotne nezávadná. Má termoplastické vlastnosti a je odolný voči mnohým rozpúšťadlám.

UNIVERZÁLNE POUŽITIE - možno ho použiť všade tam, kde je ťažké prelievať tekutiny z jednej nádrže do druhej. Dá sa použiť napríklad na nalievanie vody z akvária, čerpanie vody z jazierka a pod.; jeho uplatnenie je oveľa širšie - hodí sa do čistej aj špinavej vody.

ŠPECIFIKÁCIA – materiál: PVC; kapacita: 5l/min; priemer hadice: 0,8mm; priemer otvoru pre hrušku: 0,6 mm; dĺžka hadice: 100cm x2; celková dĺžka: 208cm; hmotnosť súpravy: 93 g.

ŠPECIFIKÁCIA

  • Materiál: PVC
  • kapacita: 5l/min
  • priemer hadice: 8 mm
  • priemer otvoru pre hrušku: 6 mm
  • dĺžka hadice: 100 cm x 2
  • celková dĺžka: 208 cm
  • hmotnosť súpravy: 93 g

čerpadlo (hruška + 2 hadice)

Amio
02508
Novinka