• Len online
  • Novinka
Krokodílí adaptér pre zásuvku cigaretového zapaľovača 12V 24V 15cm

Krokodílí adaptér pre zásuvku cigaretového zapaľovača 12V 24V 15cm

Kód: 03803
1,60 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 1,60 €
Množstvo

Krokodílový adaptér do zásuvky zapaľovača je ideálnym riešením pre tých, ktorí potrebujú rýchlo a bezpečne pripojiť svoje zariadenia k batérii vozidla. Vďaka nemu môžete jednoducho napájať svoje elektronické zariadenia bez ohľadu na situáciu.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti produktu:

Univerzálne napätie: Kompatibilné s 12V a 24V systémami, vďaka čomu je vhodné pre osobné aj nákladné automobily a iné vozidlá.
Kompaktná dĺžka: 15 cm kábel je ideálny pre situácie s obmedzeným priestorom, pričom poskytuje flexibilitu a jednoduché použitie.
Pevné krokodílie svorky: Odolné a bezpečné, zaručujú bezpečné pripojenie k pólom batérie, čím sa minimalizuje riziko náhodného odpojenia.
Široká aplikácia: Ideálne na napájanie zariadení, ako sú vzduchové čerpadlá, autochladničky, nabíjačky telefónov a mnoho ďalších, bez potreby inštalácie ďalších zásuviek.

Aplikácia:

Krokodílový adaptér do zásuvky zapaľovača je neoceniteľnou pomôckou pre každého vodiča. Ideálne na cestovanie, kempovanie alebo v núdzových situáciách. Vďaka nemu jednoducho a rýchlo pripojíte rôzne elektrické zariadenia priamo na batériu vozidla.

Prečo sa oplatí vybrať si náš adaptér?

Vysoká kvalita spracovania: Zaručuje dlhodobé používanie aj v náročných podmienkach.

Jednoduchá inštalácia: Nie sú potrebné ďalšie nástroje alebo technické zručnosti. Stačí pripojiť krokosvorky k batérii a môžete vyraziť.

Kompaktný dizajn: Jednoduché uloženie v odkladacej priehradke vášho auta, pripravené na použitie kedykoľvek.

Technické špecifikácie:

Vstupné napätie: 12/24V

Dĺžka kábla: 15 cm

Typ konektora: Krokodílie svorky / Zásuvka na zapaľovač cigariet

03803