• Len online
  • Novinka
Rozdeľovač 12V 24V zásuvky zapaľovača do auta

Rozdeľovač 12V 24V zásuvky zapaľovača do auta

Kód: 03801
2,00 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,00 €
Množstvo

Predstavujeme funkčný a spoľahlivý rozbočovač zásuvky autozapaľovača, ktorý vám umožní napájať súčasne veľa elektronických zariadení vo vašom vozidle. Tento rozbočovač je kompatibilný s 12V aj 24V systémami, vďaka čomu je ideálnym riešením pre osobné, nákladné a iné vozidlá.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Multifunkčnosť: Rozbočovač má niekoľko portov, čo vám umožní pripojiť veľa zariadení súčasne, ako sú telefóny, tablety, GPS navigácie, chladiče a ďalšie príslušenstvo do auta.
Kompatibilita 12V/24V: Navrhnuté na použitie v osobných a nákladných vozidlách, čím sa zvyšuje jeho všestrannosť a praktickosť.
Bezpečnosť: Vybavená ochranou proti preťaženiu, prepätiu a prehriatiu, zaisťuje bezpečné a spoľahlivé napájanie všetkých pripojených zariadení.
Kompaktný dizajn: Moderný a ergonomický dizajn, ktorý nezaberie veľa miesta a ľahko zapadne do interiéru vozidla.

Použitie:

Nabíjanie mobilných zariadení: Umožňuje súčasne nabíjať niekoľko mobilných zariadení, ako sú smartfóny, tablety a autokamery, ideálne na dlhé cesty.
Napájanie príslušenstva do auta: Ideálne na pripojenie ďalšieho príslušenstva, ako sú vysávače do auta, vzduchové kompresory, chladiace boxy a ďalšie zariadenia, ktoré vyžadujú napájanie v aute.
Kempovanie a výlety: Ideálne pre kempovanie a dlhé výlety, keď potrebujete napájať rôzne elektronické zariadenia súčasne.

Ďalšie informácie:

Jednoduché použitie: Plug and play – jednoducho zapojte rozdeľovač do zásuvky zapaľovača cigariet a okamžite si vychutnajte ďalšie napájacie porty.
Pevná konštrukcia: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov zaisťujúcich dlhú životnosť a odolnosť pri každodennom používaní.

Zhrnutie:

Rozdeľovač 12/24V zásuvky zapaľovača cigariet je nevyhnutným doplnkom vášho vozidla, ktorý poskytuje pohodlie a flexibilitu napájania viacerých zariadení súčasne. Vyberte si náš rozbočovač a vychutnajte si bezproblémové používanie elektroniky vo vašom aute bez ohľadu na miesto a čas. Pohodlie a spoľahlivosť - vyberte si náš rozbočovač zásuvky zapaľovača.

03801