• Len online
  • Novinka
Výstražna vesta XL žltá s certifikátom

Výstražna vesta XL žltá s certifikátom

Kód: 03934
2,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,20 €
Množstvo

Postarajte sa o svoju bezpečnosť na cestách, v práci alebo pri outdoorových aktivitách s XL reflexnou výstražnou vestou. Tento certifikovaný produkt je nevyhnutnou výbavou pre každého, kto oceňuje bezpečnosť a pohodlie.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Certifikovaná ochrana: Vesta spĺňa prísne európske normy, čo potvrdzuje bezpečnostný certifikát. To zaisťuje, že výrobok spĺňa najvyššie štandardy ochrany.
Intenzívna žltá farba: Jasná farba vesty zaisťuje výbornú viditeľnosť za všetkých svetelných podmienok - ako cez deň, tak aj v noci.
Široké reflexné pruhy: Vesta je vybavená kvalitnými reflexnými prvkami, ktoré výrazne zvyšujú viditeľnosť užívateľa najmä po zotmení alebo v podmienkach obmedzenej viditeľnosti.
Pohodlný strih: Veľkosť XL zaisťuje voľnosť pohybu a pohodlie pri nosení. Vesta je ľahká a vzdušná, vďaka čomu je ideálna na dlhodobé nosenie.
Jednoduché zapínanie na suchý zips: Umožňuje rýchle a pohodlné obliekanie a vyzliekanie vesty, čo je užitočné najmä v situáciách vyžadujúcich sa ponáhľať.
Všestrannosť použitia: Ideálne pre stavebných robotníkov, cestárov, vodičov, cyklistov, bežcov a turistov. Vesta bude fungovať všade tam, kde je rozhodujúce zvýšenie viditeľnosti.

Vyberte si reflexnú vestu XL a cíťte sa bezpečne s vedomím, že ste jasne viditeľní za každých podmienok. Certifikovaný produkt zaručuje spoľahlivú ochranu na každom kroku!

Vhodné pre osoby: šírka hrudníka 110-118 cm, výška 176-182 cm. Vesta má CERTIFIKÁT, fluorescenčná s reflexnými páskami, zapína sa na suchý zips. Materiál: polyesterový úplet, sivá reflexná páska.

Materiál: 100% Polyester
Veľkosť: XL
Zapínanie: suchý zips
Gramáž: 120 gr/m (lacné náhrady na trhu majú len 60 gr/m)
Certifikát EN ISO 13688:2013+A1:2021
EN ISO 20471:2013+ A1:2016
Certifikát č.: 0598/PPE/24/2960

03934