• Novinka
Plastový lievik 30 cm

Plastový lievik 30 cm

Kód: 04047
3,40 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,40 €
Množstvo

Ponúkame vysoko kvalitný, univerzálny plastový lievik, ktorý je ideálny na nalievanie paliva, tekutín a vody. Tento čierny lievik vyrobený z pevného plastu zaisťuje nielen odolnosť, ale aj jednoduchosť použitia, vďaka čomu je nepostrádateľným nástrojom v každej dielni, garáži alebo domácnosti.

Dostupnosť: 1-2 dni

Vlastnosti produktu:

Pevná konštrukcia: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je odolný voči chemikáliám a poveternostným vplyvom, zaisťuje dlhú životnosť.
Univerzálne použitie: Perfektné na nalievanie rôznych druhov tekutín, vrátane paliva, oleja, vody a iných tekutín, vďaka čomu je nenahraditeľné pri každodennom používaní.
Praktický dizajn: Pevná konštrukcia zaisťuje stabilitu pri nalievaní, minimalizuje riziko rozliatia a uľahčuje presné dávkovanie.
Jednoduché použitie: Ergonomický tvar lievika a vhodné proporcie (priemer 10 cm, výška 9,5 cm) uľahčujú používanie a skladovanie.

Aplikácia:

Dom a záhrada: Ideálne na domáce použitie pri nalievaní vody, kvapaliny do ostrekovačov, oleja do kosačky a iných tekutín.
Automobilový priemysel: Spoľahlivý pri tankovaní osobných automobilov, motocyklov, lodí a iných strojov.
Priemysel: Ideálne pre priemyselné aplikácie, kde sa vyžaduje presné dávkovanie a prenos kvapalín.

Prečo si vybrať náš univerzálny plastový lievik:

Náš plastový lievik nie je len nástrojom, ale zárukou komfortu a bezpečnosti pri tankovaní a nalievaní rôznych tekutín. Navrhnutý s ohľadom na funkčnosť a odolnosť splní očakávania aj tých najnáročnejších používateľov.

Technické dáta:

Materiál: Plast
Čierna farba
Priemer: 30 cm
Výška: 32 cm

Vyberte si náš univerzálny plastový lievik a zažite jednoduchosť a presnosť nalievania akéhokoľvek typu tekutiny!

04047