• Len online
Výstražný trojuholník pre pomalé vozidlá

Výstražný trojuholník pre pomalé vozidlá

Kód: E52005
7,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 7,50 €
Množstvo

Tabuľka rozlišujúca pomaly idúce vozidlo - trojuholník k traktoru.

Dostupnosť: 1-2 dni

Výstražný trojuholník pre pomalé vozidlá patrí do povinnej výbavy pomaly idúcich vozidiel. Je určený najme pre traktory, lesné vozidlá, poľnohospodárske vozidla, zemné a stavebné stroje a rôzne mechanizmy s najväčšou konštrukčnou rýchlosťou neprevyšujúcou 40 km/h. Označenie je povinné pre všetky kategórie L7e (nákladná štvorkolka), M, N, O, T, C, R, S a P, ktorých najväčšia konštrukčná rýchlosť nepresahuje 40 km/h. Vozidlá musia byť vybavené aspoň jednou označovacou tabuľkou. Tabuľka má tvar rovnostranného trojuholníka s odseknutými vrcholmi a je tvorená červeným fluorescentným poľom uprostred s červeným reflexným ohraničením.

Trojuholník je vyrobený z hliníkového plechu. Stred trojuholníka je z červeného reflexného materiálu a okraj je z červeného fluorescenčného materiálu. Okraje dosky sú zaistené gumenou hadicou.

Rozmery:

výška: 36 cm
šírka: 41 cm
vnútorné trojuholníkové rameno: 35 cm
Trojuholníkový stôl vyhovuje reg. č. 69 Certifikát E 20 E20 EHK OSN.

Rozlišovacia tabuľka by mala byť umiestnená v zadnej časti vozidla, kolmo a symetricky na jeho pozdĺžnu os a kolmo na povrch vozovky, je povolené umiestniť tabuľku na ľavú stranu vozidla za iných podmienok. Vrch trojuholníka smerujeme nahor.

Amio
E52005
Novinka