Odmerka na kvapaliny 1L

Odmerka na kvapaliny 1L

Kód: 04050
1,55 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 1,55 €
Množstvo

S radosťou vám predstavujeme plastovú odmerku, ktorá je nenahraditeľnou pomôckou v každej garáži, dielni či záhrade. Táto odmerka, vybavená prehľadnou stupnicou do 1 litra, praktickou rukoväťou a špeciálnou výlevkou umožňujúcou presné nalievanie, je ideálna na každodenné použitie pri nalievaní rôznych tekutín.

Dostupnosť: 1-2 dni

Vlastnosti produktu:

Praktická váha: Vybavená prehľadnou stupnicou, ktorá uľahčuje presné dávkovanie tekutín až do 1 litra, zaisťuje presnosť a pohodlie pri používaní.
Špeciálna hubica: Odmerná hubica zaisťuje presné nalievanie bez rizika rozliatia, čo je obzvlášť užitočné pri nalievaní tekutín do úzkych nádob alebo nádob.
Pohodlná rukoväť: Ergonomicky navrhnutá rukoväť umožňuje pevné uchopenie a pohodlné ovládanie, vďaka čomu sa odmerka ľahko používa.
Pevná konštrukcia: Vyrobené z kvalitného plastu, odolného voči chemikáliám a mechanickému poškodeniu, zaisťuje dlhodobú životnosť.
Univerzálne použitie: Perfektné na nalievanie vody, čistiacich kvapalín, oleja, paliva a iných kvapalín v domácnosti aj v priemysle.

Aplikácia:

Dom a záhrada: Ideálne pre použitie v domácnosti a záhrade pri nalievaní vody, kvapaliny do ostrekovačov, oleja na záhradné náradie a iných tekutín.
Kuchyňa: Nepostrádateľná pri príprave riadu a výdaji tekutých surovín a nápojov.
Priemysel: Ideálne pre priemyselné aplikácie, kde je potrebné presne a bezpečne naliať veľké množstvo tekutín.

Prečo si vybrať našu plastovú odmerku tekutín:

Naša odmerka je nielen nástrojom, ale aj zárukou ľahkosti a presnosti pri nalievaní rôznych tekutín. Navrhnutý s ohľadom na odolnosť, praktickosť a komfort používania splní očakávania aj tých najnáročnejších používateľov.

Technické dáta:

Materiál: Plast
Farba: Transparentná
Kapacita: 1 liter

04050