• Novinka
Nádoba na vypúšťanie oleja 8L, 39cm

Nádoba na vypúšťanie oleja 8L, 39cm

Kód: 04051
2,60 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,60 €
Množstvo

Predstavujeme kvalitnú misku na vypustenie použitého oleja a iných prevádzkových kvapalín, určenú pre efektívny a bezpečný prenos kvapalín. Táto pevná misa je vyrobená z polypropylénu, ktorý zaručuje odolnosť voči chemikáliám a dlhodobú životnosť, ideálnu pre použitie ako v garáži, dielni, tak aj v profesionálnych autoservisoch.

Dostupnosť: 1-2 dni

Vlastnosti produktu:

Kapacita: Miska pojme až 8 litrov použitého oleja alebo iných prevádzkových kvapalín, čo z nej robí ideálne riešenie pre výmenu oleja v aute a preliatie iných prevádzkových kvapalín.
Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného polypropylénu, ktorý je odolný voči korózii a chemikáliám, zaisťuje bezpečné a efektívne používanie.
Rúčky: Má praktické rúčky, ktoré uľahčujú prenášanie a manipuláciu s miskou, aj keď je naplnená tekutinami.
Tvarované vylievacie miesto: Špeciálne navrhnuté miesto na nalievanie tekutín zabraňuje striekaniu a minimalizuje riziko rozliatia.
Rozmery: Priemer 38 cm, čo zaisťuje primeranú kapacitu a stabilitu pri používaní.

Aplikácia:

Automobilový priemysel: Perfektný na výmenu oleja v autách, nákladných autách, motocykloch, lodiach a na nalievanie iných prevádzkových kvapalín.
Dielne: Nepostrádateľný v profesionálnych autodielňach a servisoch, kde sa vyžaduje bezpečná likvidácia použitých kvapalín.
Dom a záhrada: Užitočné aj v garáži alebo domácej stanici na prečerpávanie oleja alebo iných tekutín.

Prečo si vybrať našu nádobu na vypúšťanie oleja:

Naša nádoba na vypúšťanie oleja bola navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť, účinnosť a pohodlie pri používaní. Je ideálny pre použitie doma aj v profesionálnych autoservisoch, pričom zaisťuje spoľahlivosť a životnosť na mnoho rokov.

Technické dáta:

Materiál: Polypropylén
Kapacita: 8 litrov
Priemer: 38 cm

Vyberte si našu nádobu na vypúšťanie oleja a užite si profesionálny prístup k výmene kvapalín vo vašom aute alebo dielni!

04051