• Len online
  • Novinka
Nabíjačka batérií s funkciou štartovania 20A 6V 12V

Nabíjačka batérií s funkciou štartovania 20A 6V 12V

Kód: 04057
109,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 109,50 €
Množstvo

Naša nabíjačka je multifunkčné zariadenie, ktoré kombinuje funkcie pokročilého nabíjania batérie a výkonného štartovania, čím zaisťuje spoľahlivosť a všestrannosť v každej situácii. Ideálne pre vodičov, mechanikov a majiteľov dielní, ktorí hľadajú komplexné riešenie údržby batérie.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti produktu:

Funkcia štartovania 100A: Umožňuje rýchle naštartovanie vozidiel s vybitou batériou aj v náročných podmienkach.
Podpora 6V a 12V batérií: Všestrannosť zariadenia umožňuje nabíjať rôzne typy batérií vrátane automobilových, motocyklových a iných.
Maximálny nabíjací prúd 20A: Poskytuje rýchle a efektívne nabíjanie, ideálne pre väčšie batérie a intenzívne používanie.
PowerSupply Emergency Power: Možnosť použiť nabíjačku ako zdroj energie pre 12V zariadenia, vďaka čomu je mimoriadne všestranným nástrojom v dielni alebo na cestách.
Ochrana proti prebitiu a prepólovaniu: Zabudované ochranné mechanizmy zaisťujú bezpečnosť počas používania a chránia batériu aj vozidlo.
Odolná konštrukcia: Pevné puzdro a premyslená konštrukcia robia usmerňovač odolným voči mechanickému poškodeniu a ideálnym na intenzívne používanie.

Použitie: Nabíjačka AMiO s funkciou štartovania je dokonalým nástrojom pre profesionálov aj amatérov. Nepostrádateľný v autodielňach, servisoch a na domáce použitie. Perfektné pre majiteľov vozidiel, ktorí chcú byť pripravení na každú príležitosť a zabezpečiť, aby ich auto rýchlo naštartovalo v prípade zlyhania batérie.

Vyberte si AMiO Charger s funkciou štartovania a užite si istotu, že vaše vozidlo bude vždy pripravené na jazdu bez ohľadu na okolnosti!

Ideálne pre batérie AGM, GEL, MF, WET.

04057