• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2x USB-A + USB-C 32W 12/24V

Nabíjačka do auta 2x USB-A + USB-C 32W 12/24V

Kód: 03890
5,52 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 5,52 €
Množstvo

Naša autonabíjačka je spoľahlivým riešením pre rýchle nabíjanie mobilných zariadení v akomkoľvek aute. Je vybavený celkovým výkonom 32 W a dvoma portami USB-A a jedným portom USB-C a poskytuje všestranné a efektívne nabíjanie, ktoré je ideálne na každý výlet. Elegantný biely kryt dokonale zapadne do interiéru každého vozidla a kombinuje moderný dizajn s vysokou funkčnosťou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Dva porty USB-A a jeden port USB-C: Nabíjačka umožňuje súčasne nabíjať tri mobilné zariadenia vďaka dvom portom USB-A a jednému portu USB-C. Ide o ideálne riešenie pre ľudí, ktorí pri cestovaní používajú rôzne zariadenia.
Celkový výkon 32W: Vďaka maximálnemu výstupnému výkonu 32W poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie v súlade s požiadavkami moderných mobilných zariadení.
Vysoká kompatibilita: Podporuje širokú škálu zariadení vrátane smartfónov, tabletov, prehrávačov MP3 a iných zariadení napájaných portami USB-A a USB-C.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochranné prvky poskytujú ochranu pred prehriatím, preťažením a napäťovými špičkami, čím zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie.
Kompaktný dizajn: Nabíjačka je kompaktná a diskrétna, dokonale zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača v aute bez toho, aby vás rušila pri jazde.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-A, 1 x USB-C
Celkový výstupný výkon: 32W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka do zapaľovača ponúka nielen rýchle a efektívne nabíjanie, ale aj bezpečnosť a kompatibilitu so širokou škálou zariadení. Vďaka kompaktnému dizajnu a elegantnému vzhľadu sa biela nabíjačka perfektne hodí do každého auta a zaistí spoľahlivosť a pohodlie pri cestovaní. Vyberte si našu autonabíjačku s dvomi USB-A portami a jedným USB-C portom s výkonom 32W už dnes a užite si jednoduché nabíjanie za každých podmienok!

03890