• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 3x USB-A 30W 12/24V

Nabíjačka do auta 3x USB-A 30W 12/24V

Kód: 03889
5,35 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 5,35 €
Množstvo

Naša biela nabíjačka do auta je dokonalým riešením pre každého, kto potrebuje rýchlo a efektívne nabíjať viacero mobilných zariadení počas cestovania. S celkovým výkonom 30 W a tromi portami USB-A poskytuje pohodlie a všestrannosť, vďaka čomu môžete nabíjať až tri zariadenia súčasne. Elegantný kryt dokonale zapadne do interiéru každého vozidla a kombinuje moderný dizajn s vysokou funkčnosťou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Tri porty USB-A: Nabíjačka je vybavená tromi portmi USB-A, ktoré vám umožňujú nabíjať až tri zariadenia súčasne. Ideálne pre rodiny a obchodných cestujúcich, ktorí potrebujú nabíjať viac ako jedno zariadenie.
Celkový výkon 30 W: S maximálnym výstupným výkonom 30 W poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie v súlade s požiadavkami moderných mobilných zariadení.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochranné prvky poskytujú ochranu pred prehriatím, preťažením a napäťovými špičkami, čím zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie.
Elegantný dizajn: Biely kryt nabíjačky dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý dokonale zapadne do každého interiéru auta.
Kompaktný dizajn: Nabíjačka je kompaktná a diskrétna, dokonale zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača v aute bez toho, aby vás rušila pri jazde.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 3 x USB-A
Celkový výstupný výkon: 30W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka do zapaľovača ponúka nielen rýchle a efektívne nabíjanie, ale aj bezpečnosť a pohodlie pri cestovaní. Vďaka trom portom USB-A a kompaktnému dizajnu môžete jednoducho nabíjať tri zariadenia naraz, čím zaistíte, že budú vždy pripravené na použitie. Vyberte si našu autonabíjačku s tromi 30W USB-A portami ešte dnes a užite si pohodlné nabíjanie za každých podmienok!

03889