• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2x USB-A 3.4A 12/24V

Nabíjačka do auta 2x USB-A 3.4A 12/24V

Kód: 03888
4,45 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 4,45 €
Množstvo

Naša autonabíjačka s dvomi USB-A portami je dokonalým riešením pre každého, kto potrebuje rýchlo a efektívne nabíjať svoje zariadenia na cestách. S celkovým výkonom 3,4A môžete nabíjať dve zariadenia súčasne, bez ohľadu na to, či ide o smartfóny, tablety alebo iné mobilné zariadenia. Biela, elegantná skriňa dokonale zapadne do interiéru každého auta a spája estetiku s funkčnosťou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Dva porty USB-A: Nabíjačka má dva porty USB-A, čo umožňuje nabíjať dve zariadenia súčasne. Ide o ideálne riešenie pre ľudí, ktorí cestujú v skupine alebo potrebujú nabiť viac ako jedno zariadenie.
Celkový výkon 3,4A: S maximálnym výstupným výkonom 3,4A poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie v súlade s potrebami moderného životného štýlu.
Elegantný dizajn: Biely kryt nabíjačky dodáva elegantný a moderný vzhľad, ideálny pre akýkoľvek typ interiéru auta.
Kompaktný dizajn: Vďaka malej veľkosti je nabíjačka diskrétna a ľahko sa zmestí do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby vás rušila počas jazdy.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany zaisťujú bezpečné nabíjanie a chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a napäťovými špičkami.


Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-A
Celkový výstupný výkon: 3,4A
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu


Naša autonabíjačka s dvomi USB-A zásuvkami s celkovým výkonom 3,4A je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý chce rýchlo a efektívne nabíjať svoje mobilné zariadenia. Vďaka kompaktnej konštrukcii a elegantnému dizajnu sa ľahko skladuje a používa kedykoľvek počas cestovania. Poskytnite sebe a svojim pasažierom pohodlie a istotu, že vaše zariadenia budú vždy nabité. Objednajte si našu bielu autonabíjačku s dvomi USB-A zásuvkami ešte dnes a vychutnajte si spoľahlivosť na každej trase!

03888