• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2x USB-A + tester napätia akumulátora 3.1A 12/24V

Nabíjačka do auta 2x USB-A + tester napätia akumulátora 3.1A 12/24V

Kód: 03887
6,95 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 6,95 €
Množstvo

Predstavujeme modernú autonabíjačku s dvomi USB-A portami a vstavaným voltmetrom, ktorá zaistí rýchle a spoľahlivé nabíjanie vašich zariadení pri každej ceste. S celkovým výkonom 3,1 A je nabíjačka ideálna pre každodenné použitie, ponúka pohodlie a funkčnosť. Elegantný biely kryt dokonale zapadne do interiéru každého auta a spája moderný dizajn s praktickosťou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Dva USB-A vstupy: Nabíjačka je vybavená dvomi USB-A portami, ktoré vám umožňujú nabíjať dve zariadenia súčasne. Ideálne riešenie pre ľudí, ktorí potrebujú počas cestovania nabíjať viac ako jedno zariadenie.
Celkový výkon 3,1 A: S maximálnym výstupným výkonom 3,1 A nabíjačka zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vašich zariadení, šetrí vám čas a vaše zariadenia udrží vždy nabité.
Vstavaný voltmeter: Voltmeter vám umožňuje sledovať napätie batérie vášho auta, čo pomáha udržiavať ho funkčný a bezpečný počas cestovania.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačke dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do interiéru každého auta.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-A
Celkový výstupný výkon: 3,1A
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
Voltmeter: Vstavaný
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka s dvomi USB-A portami s celkovým výkonom 3,1A a vstavaným voltmetrom je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý potrebuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka pokročilým funkciám ako je voltmeter budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na prevádzku a vy budete môcť sledovať stav batérie vášho auta. Naša kompaktná a funkčná nabíjačka je spoľahlivým spoločníkom na každej trase.

03887