• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 3x USB-A 3.1A 12/24V

Nabíjačka do auta 3x USB-A 3.1A 12/24V

Kód: 03885
6,90 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 6,90 €
Množstvo

Predstavujeme inovatívnu a funkčnú autonabíjačku s tromi USB-A portami, ktorá zaistí rýchle a efektívne nabíjanie vašich zariadení počas každej cesty. S celkovým výkonom 3,1 A je nabíjačka ideálna pre každodenné použitie, ponúka pohodlie a spoľahlivosť. Elegantný biely kryt dokonale zapadne do každého interiéru auta a spája modernosť s praktickosťou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Tri USB-A vstupy: Nabíjačka je vybavená tromi USB-A portami, ktoré umožňujú nabíjať až tri zariadenia súčasne. Ideálne riešenie pre rodiny a ľudí, ktorí potrebujú nabíjať viacero zariadení na cestách.
Celkový výkon 3,1 A: S maximálnym výstupným výkonom 3,1 A poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie, čo vám umožní nabiť vaše zariadenia za kratší čas.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačke dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do interiéru každého auta.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 3 x USB-A
Celkový výstupný výkon: 3,1A
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka s tromi USB-A portami s celkovým výkonom 3,1A je dokonalým riešením pre každého, kto potrebuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka pokročilým funkciám a elegantnému dizajnu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na akciu. Naša kompaktná a funkčná nabíjačka je spoľahlivým spoločníkom na každej trase.

03885