• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2xUSB-C 40W 12/24V

Nabíjačka do auta 2xUSB-C 40W 12/24V

Kód: 03884
7,15 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 7,15 €
Množstvo

Objavte našu pokročilú autonabíjačku s dvoma portami USB-C, ktorá ponúka celkový výkon 40 W, čím zaistí rýchle a spoľahlivé nabíjanie vašich zariadení na každej ceste. Elegantná a moderná biela nabíjačka dokonale zapadne do každého interiéru auta a ponúka funkčnosť a štýl v jednom zariadení.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Duálne USB-C vstupy: Nabíjačka je vybavená dvoma USB-C portami, ktoré vám umožňujú nabíjať dve zariadenia súčasne. Perfektné riešenie pre moderných vodičov, ktorí potrebujú rýchlo nabiť svoje smartfóny, tablety a ďalšie zariadenia kompatibilné s USB-C.
Celkový výkon 40 W: S celkovým výstupným výkonom 40 W poskytuje nabíjačka extrémne rýchle a efektívne nabíjanie, čo vám umožní nabiť vaše zariadenia za kratší čas a budete vždy pripravení na akciu.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačky dodáva interiéru vášho auta moderný a štýlový akcent, dodáva eleganciu a funkčnosť.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-C
Celkový výstupný výkon: 40W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka s dvomi USB-C portami s celkovým výkonom 40W je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý potrebuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka pokročilým funkciám a elegantnému dizajnu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na akciu. Naša kompaktná a funkčná nabíjačka je spoľahlivým spoločníkom na každej trase.

03884