• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta USB-C 20W 12/24V

Nabíjačka do auta USB-C 20W 12/24V

Kód: 03880
4,60 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 4,60 €
Množstvo

Objavte modernú a efektívnu 20W USB-C nabíjačku do auta, ktorá zaistí rýchle a spoľahlivé nabíjanie vašich zariadení počas každej cesty. Elegantná a minimalistická biela nabíjačka sa perfektne hodí do interiéru každého auta, spája funkčnosť s estetikou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Port USB-C: Nabíjačka vybavená moderným vstupom USB-C umožňuje rýchlo nabíjať najnovšie smartfóny, tablety a ďalšie zariadenia kompatibilné s týmto štandardom.
Výkon 20 W: S maximálnym výstupným výkonom 20 W poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie, čo vám umožní nabiť vaše zariadenia za kratší čas.
Elegantný dizajn: Nabíjačka sa vyznačuje klasickou bielou farbou, ktorá jej dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do interiéru každého auta.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: USB-C
Výstupný výkon: 20W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša 20W USB-C autonabíjačka je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý potrebuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka pokročilým funkciám a elegantnému dizajnu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na akciu. Naša kompaktná a funkčná nabíjačka je spoľahlivým spoločníkom na každej trase.

03880