• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2xUSB-A 20W 12/24V

Nabíjačka do auta 2xUSB-A 20W 12/24V

Kód: 03879
3,40 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,40 €
Množstvo

Predstavujeme modernú a efektívnu autonabíjačku, ktorá splní očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov. Vďaka dvom USB-A portom s celkovým výkonom 20W táto nabíjačka zaručí rýchle a spoľahlivé nabíjanie vašich zariadení počas každej cesty. Jeho elegantný biely dizajn dokonale zapadne do interiéru každého auta a dodá mu moderný charakter.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Duálne USB-A vstupy: Nabíjačka je vybavená dvomi USB-A portami, čo umožňuje nabíjať dve zariadenia súčasne. Ideálne riešenie pre rodiny a ľudí, ktorí potrebujú nabíjať niekoľko zariadení súčasne.
Celkový výkon 20 W: S celkovým výstupným výkonom 20 W nabíjačka zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vašich smartfónov, tabletov, GPS navigácií a iných prenosných zariadení, čím šetrí váš čas a zaisťuje nepretržité pripojenie.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačky dodáva interiéru vášho auta moderný a štýlový akcent, ktorý dokonale ladí s jeho dekorom.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-A
Celkový výstupný výkon: 20W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka s dvomi 20W USB-A portami je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý potrebuje rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení. Vďaka pokročilým funkciám a elegantnému dizajnu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na akciu. Kompaktná a funkčná, naša nabíjačka je spoľahlivým spoločníkom na každej ceste.

03879