• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta USB-C 20W 12/24V

Nabíjačka do auta USB-C 20W 12/24V

Kód: 03876
4,40 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 4,40 €
Množstvo

Predstavujeme modernú a efektívnu autonabíjačku s USB-C vstupom, ktorá poskytuje 20W výkon, zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vašich zariadení na cestách. Elegantný biely kryt dokonale zapadne do každého interiéru auta a spája funkčnosť s estetikou.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Port USB-C: Nabíjačka vybavená moderným vstupom USB-C umožňuje rýchlo nabíjať najnovšie smartfóny, tablety a ďalšie zariadenia kompatibilné s týmto štandardom.
Výkon 20 W: Maximálny výstupný výkon 20 W zaručuje rýchle a efektívne nabíjanie, čo vám umožní nabiť vaše zariadenia za kratší čas.
Elegantný dizajn: Nabíjačka sa vyznačuje klasickou bielou farbou, ktorá jej dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do interiéru každého auta.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované pokročilé ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratmi a zaisťujú bezpečné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: USB-C
Výstupný výkon: 20W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka s 20W portom USB-C je dokonalým riešením pre každého, kto oceňuje rýchlosť, spoľahlivosť a eleganciu. Vďaka pokročilým funkciám a modernému dizajnu budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na akciu bez ohľadu na to, kam vás cesta zavedie. Kompaktná a bezpečná, táto nabíjačka je nevyhnutným doplnkom každého auta.

03876