• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta USB-A+ USB-C 20W 12/24V

Nabíjačka do auta USB-A+ USB-C 20W 12/24V

Kód: 03875
5,10 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 5,10 €
Množstvo

Spoznajte našu modernú autonabíjačku, ktorá splní očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov. Vybavený dvoma portami - USB-A a USB-C - s celkovým výkonom 20W zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vašich zariadení. Elegantná biela nabíjačka je dokonalým riešením pre každého vodiča, ktorý oceňuje pohodlie a spoľahlivosť.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Duálne USB vstupy: Nabíjačka má dva porty: USB-A a USB-C, čo umožňuje súčasne nabíjať rôzne zariadenia. USB-A poskytuje štandardné napájanie, ideálne pre staršie zariadenia, zatiaľ čo USB-C ponúka rýchlejšie nabíjanie pre moderné smartfóny a tablety.
Celkový výkon 20W: Vďaka výkonu 20W nabíjačka zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie bez ohľadu na typ pripojeného zariadenia. Ideálne pre nabíjanie smartfónov, tabletov, GPS navigácií a iných prenosných zariadení.
Elegantný dizajn: Biela nabíjačka má moderný a štýlový vzhľad, ktorý dokonale zapadne do interiéru každého auta a dodá mu eleganciu a triedu.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratom a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko zapadne do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby prekážal pri riadení.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 1 x USB-A, 1 x USB-C
Celkový výstupný výkon: 20W
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka je dokonalým riešením pre tých, ktorí potrebujú rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka duálnym portom – USB-A a USB-C – a celkovému výkonu 20 W budú vaše zariadenia vždy nabité a pripravené na použitie. Elegantný biely dizajn sa perfektne hodí do interiéru každého auta a kompaktný dizajn zaisťuje pohodlie pri používaní.

03875