• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta USB-A 2.1A 12/24V

Nabíjačka do auta USB-A 2.1A 12/24V

Kód: 03873
3,30 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,30 €
Množstvo

Nechajte svoje zariadenia nabité na každej ceste s našou štýlovou a spoľahlivou autonabíjačkou do zapaľovača cigariet. Táto nabíjačka vybavená jedným USB-A vstupom s výkonom 2,1A zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vašich smartfónov, tabletov, GPS navigácií a iných prenosných zariadení.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Jeden vstup USB-A: Nabíjačka má jeden port USB-A, ktorý poskytuje dostatok energie na rýchle nabíjanie vašich zariadení na cestách.
Rýchle nabíjanie 2,1 A: Maximálny nabíjací výkon 2,1 A zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie vášho zariadenia, čo vám umožní zostať v spojení a aktuálne.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačky prináša do interiéru vášho auta moderný a štýlový vzhľad, ktorý dokonale ladí s jeho dekorom.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratmi a zaisťujú bezpečné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko sa zmestí do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby rušil vašu jazdu.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 1 x USB-A
Výstupný výkon: 2,1A
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša autonabíjačka je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí potrebujú rýchle a spoľahlivé nabíjanie svojich zariadení na cestách. Vďaka jednému USB-A portu s výkonom 2,1A budú vaše zariadenia vždy pripravené na použitie a elegantný biely dizajn skvele doplní interiér vášho auta. Naša kompaktná a funkčná nabíjačka je nevyhnutným doplnkom každého vodiča.

03873