• Len online
  • Novinka
Nabíjačka do auta 2x USB-A 2.1A 12/24V

Nabíjačka do auta 2x USB-A 2.1A 12/24V

Kód: 03872
3,29 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,29 €
Množstvo

Poskytnite svojim zariadeniam spoľahlivé a rýchle nabíjanie na cestách s našou elegantnou a funkčnou autonabíjačkou do zapaľovača. Táto nabíjačka je vybavená dvomi 2,1A USB-A portami a zaisťuje, že vaše smartfóny, tablety, GPS navigácie a ďalšie zariadenia budú vždy pripravené na použitie.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Duálne USB-A vstupy: Nabíjačka má dva USB-A porty, ktoré vám umožňujú nabíjať dve zariadenia súčasne. Ideálne riešenie pre cestovanie s rodinou alebo priateľmi.
Elegantný dizajn: Klasická biela farba nabíjačky dokonale zapadne do interiéru každého auta a dodá mu moderný a štýlový vzhľad.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochrany chránia vaše zariadenia pred prehriatím, preťažením a skratmi a zaisťujú bezpečné nabíjanie za všetkých podmienok.
Kompaktný dizajn: Vďaka malým rozmerom je nabíjačka diskrétna a nezaberá veľa miesta. Ľahko sa zmestí do akejkoľvek zásuvky zapaľovača cigariet bez toho, aby rušil vašu jazdu.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-A
Výstupný výkon: 2,1A celej nabíjačky
Vstupné napätie: 12-24V DC (štandardne v automobiloch)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Prečo sa oplatí vybrať si našu nabíjačku?

Naša autonabíjačka nie je len nástrojom na nabíjanie – je to spoľahlivý partner na cesty. Vďaka duálnym portom USB-A môžete nabíjať dve zariadenia súčasne, čím ušetríte čas a energiu. Vďaka elegantnému bielemu dizajnu sa nabíjačka perfektne hodí do interiéru každého auta a kompaktný dizajn zaisťuje pohodlie pri používaní.

03872