• Len online
  • Novinka
Sieťová nabíjačka 2xUSB-C 40W Quick Charge 230V

Sieťová nabíjačka 2xUSB-C 40W Quick Charge 230V

Kód: 03892
13,55 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 13,55 €
Množstvo

Naša biela 230V sieťová nabíjačka s dvomi USB-C vstupmi je dokonalým riešením pre každého, kto hľadá rýchly a spoľahlivý spôsob nabíjania svojich elektronických zariadení. S celkovým výkonom 40 W poskytuje dostatok energie na súčasné nabíjanie dvoch zariadení vybavených portom USB-C, ako sú smartfóny, tablety alebo iné mobilné zariadenia.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Dva USB-C vstupy: Nabíjačka má dva USB-C porty, čo umožňuje súčasne nabíjať dve zariadenia kompatibilné s týmto štandardom nabíjania. Ide o ideálne riešenie pre ľudí, ktorí majú viacero zariadení vyžadujúcich rýchle nabíjanie.
Celkový výkon 40W: S maximálnym výstupným výkonom 40W poskytuje nabíjačka rýchle a efektívne nabíjanie prispôsobené moderným potrebám mobilných zariadení.
Kompatibilita a všestrannosť: Nabíjačka funguje so širokou škálou zariadení s portami USB-C, čím zaisťuje rýchle a bezpečné nabíjanie bez ohľadu na značku alebo model.
Bezpečnosť na prvom mieste: Zabudované ochrany chránia pred prehriatím, nadprúdom a napäťovými špičkami a zaisťujú bezpečné a stabilné nabíjanie.
Elegantný dizajn: Biele puzdro nabíjačky sa hodí do každého interiéru, domova aj kancelárie, pričom dodáva eleganciu a funkčnosť

Technické špecifikácie:

Typ konektora: 2 x USB-C
Celkový výstupný výkon: 40W
Vstupné napätie: 100-240V AC, 50/60Hz (štandardné sieťové napätie)
biela farba
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša sieťová nabíjačka s dvomi 40W USB-C vstupmi zaručuje rýchle a bezpečné nabíjanie vašich zariadení. Vďaka svojej všestrannosti a vyspelej technológii je ideálnou voľbou pre domáce, kancelárske a cestovateľské použitie. Vyberte si našu nástennú nabíjačku a vychutnajte si spoľahlivý zdroj energie pre všetky vaše mobilné zariadenia!

03892