• Len online
  • Novinka
Sieťová nabíjačka USB-C 20W Quick Charge 230V

Sieťová nabíjačka USB-C 20W Quick Charge 230V

Kód: 03891
5,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 5,50 €
Množstvo

Naša 20W sieťová nabíjačka USB-C je spoľahlivým riešením pre rýchle nabíjanie mobilných zariadení doma, v kancelárii alebo v hoteli. Vďaka kompaktným rozmerom a pokročilej technológii Power Delivery (PD) poskytuje rýchle a efektívne nabíjanie, ideálne pre každú príležitosť.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Technológia Power Delivery (PD): Nabíjačka je vybavená technológiou Power Delivery (PD), ktorá umožňuje rýchle nabíjanie zariadení kompatibilných s USB-C, ako sú smartfóny, tablety a notebooky.
20W výkon: 20W výstupný výkon zaručuje rýchle nabíjanie zariadení, efektívne hospodárenie s energiou a optimálne využitie času.
Univerzálne použitie: Ideálne pre domáce, kancelárske alebo cestovateľské použitie - ľahko sa zmestí do každej tašky alebo batohu.
Bezpečnosť na prvom mieste: Ochrana proti prehriatiu, nadprúdu a napäťovým špičkám zaisťuje bezpečné nabíjanie vašich zariadení.
Kompaktný dizajn: Vďaka kompaktnému dizajnu je nabíjačka praktická a ľahko sa skladuje bez toho, aby zaberala príliš veľa miesta.

Technické špecifikácie:

Typ konektora: USB-C
Výstupný výkon: 20W
Vstupné napätie: 100-240V AC, 50/60Hz (štandardné sieťové napätie)
Farba: Klasické biele puzdro
Materiál: Vysoko kvalitný plast odolný voči poškodeniu

Naša 20W nabíjačka USB-C je vynikajúcou voľbou pre každého, kto oceňuje rýchlosť, spoľahlivosť a bezpečnosť. Vďaka technológii Power Delivery (PD) a kompaktnému dizajnu zaisťuje pohodlie a efektivitu pri každodennom používaní. Vyberte si našu 20W nástennú nabíjačku USB-C a užite si rýchle nabíjanie svojich obľúbených zariadení – kedykoľvek a kdekoľvek.

03891