Súprava mini leštiacich oválnych špongií

Súprava mini leštiacich oválnych špongií

Kód: 03716
3,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,80 €
Množstvo

Predstavujeme unikátnu sadu troch oválnych leštiacich hubiek, určených na presné a efektívne leštenie aj na tých najťažšie dostupných miestach. Naše špongie s priemerom 30 mm a výškou 40 mm sú dokonalým nástrojom pre každého nadšenca automobilových detailov.

Dostupnosť: 1-2 dni

Zloženie súpravy:

Čierna mäkká oválna špongia

Priemer: 30 mm
Výška: 40 mm
Popis: Čierna špongia s mäkkou štruktúrou, ideálna na jemné leštenie a konečnú úpravu povrchov. Dokonale odstraňuje drobné škrabance a zanecháva zrkadlový lesk bez rizika poškodenia laku.

Žltá stredne oválna špongia

Priemer: 30 mm
Výška: 40 mm
Popis: Žltá špongia strednej tvrdosti je všestranný nástroj na každodenné leštenie. Účinne odstraňuje drobné defekty laku a poskytuje hladký a lesklý povrch.

Burgundská tvrdá oválna špongia
Priemer: 30 mm
Výška: 40 mm
Popis: Bordová špongia s tvrdou štruktúrou je určená na intenzívne leštenie a odstraňovanie hlbších škrabancov a defektov laku. Rýchlo a efektívne odstraňuje nedokonalosti a pripravuje povrch na ďalšie fázy leštenia.

Prečo sa oplatí vybrať si náš set?

Precízne leštenie: Oválny tvar špongií umožňuje presné leštenie ťažko dostupných miest a zaisťuje profesionálnu úpravu akéhokoľvek povrchu.

Všestrannosť: Tri rôzne tvrdosti špongie umožňujú dokonalé prispôsobenie pre rôzne stupne leštenia, od jemného dokončovania až po intenzívne odstraňovanie škrabancov.

Vysoká kvalita: Špongie vyrobené z najkvalitnejších materiálov zaručujú dlhotrvajúcu a efektívnu prácu.

Dosiahnite dokonalý povrch

Investujte do našej sady oválnych leštiacich špongií a užívajte si vynikajúce výsledky leštenia. Vďaka našim hubám získate lesklý, hladký a bezchybný povrch laku vášho auta aj na tých najťažšie dostupných miestach.

03716