• Len online
  • Novinka
Konektor batérie distribučný blok zbernice 8-násobný max. 48V 160A

Konektor batérie distribučný blok zbernice 8-násobný max. 48V 160A

Kód: 03807
13,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 13,20 €
Množstvo

8-násobný batériový konektorový blok je dokonalým riešením pre profesionálov a amatérov, ktorí potrebujú spoľahlivý a bezpečný spôsob napájania. Funguje skvele v elektrických vozidlách, fotovoltaických systémoch, lodiach, kempingoch, ako aj v rôznych projektoch pre domácich majstrov.

 Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti produktu:

Vysoká záťaž: Podporuje až 48 V a maximálny prúd 160 A, vďaka čomu je ideálny pre systémy s vysokými požiadavkami na napájanie.
Osem nezávislých výstupov: Umožňuje pripojiť viacero zariadení súčasne, čo výrazne zvyšuje flexibilitu a funkčnosť napájacieho systému.
Pevná konštrukcia: Vyrobená z kvalitných materiálov, zaisťuje trvanlivosť a odolnosť proti mechanickému poškodeniu a korózii.
Jednoduchá montáž: Intuitívny dizajn umožňuje rýchlu a bezproblémovú montáž, ktorá šetrí čas a zvyšuje efektivitu práce.

Prečo si vybrať náš konektorový blok?

Bezpečnosť a spoľahlivosť: Konštrukcia bloku zaisťuje stabilné pripojenie, čím sa minimalizuje riziko prestojov a zlyhania systému.
Všestrannosť: Kompatibilný so širokou škálou zariadení a systémov, vďaka čomu je univerzálnym riešením pre rôzne aplikácie.
Optimalizácia priestoru: Kompaktný dizajn umožňuje efektívne využitie inštalačného priestoru, ideálne pre systémy s obmedzeným priestorom.

Technická špecifikácia:

Maximálne napätie: 48V
Maximálny prúd: 160A
Počet výstupov: 8

Materiál: Vysoko kvalitný plast a kov, odolný voči korózii a poškodeniu

03807