• Len online
  • Novinka
Konektor napájania batérie červený plus s krytkou 3/8 M10 12V/24V/48V 250A

Konektor napájania batérie červený plus s krytkou 3/8 M10 12V/24V/48V 250A

Kód: 03814
15,60 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 15,60 €
Množstvo

Predstavujeme vysoko kvalitný červený napájací konektor batérie s uzáverom, ideálny na zaistenie spoľahlivých a bezpečných spojení v napájacích systémoch. Tento pevný konektor, kompatibilný s napätím do 48V a maximálnym prúdom 250A, je ideálnym riešením pre aplikácie vo vozidlách, lodiach a energetických inštaláciách.

 Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Vysoká prúdová kapacita: Podporuje prúdy až do 250 A, čím zaisťuje spoľahlivé a bezpečné pripojenie vo vysokovýkonných energetických systémoch.
Kompatibilita: Konektor je navrhnutý tak, aby fungoval so systémami do 48 V, čo z neho robí všestranné riešenie pre rôzne aplikácie.
Štandardná veľkosť: Konektor má 3/8" (M10) otvor na skrutku, ktorý zaisťuje kompatibilitu so širokou škálou batérií a zariadení.
Ochranná krytka: Vybavená krytkou, ktorá chráni konektor pred prachom, vlhkosťou a mechanickým poškodením, zaisťuje dlhodobé a bezpečné používanie.
Odolná konštrukcia: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, odolné voči korózii a nárazom, zaisťujúce dlhú životnosť aj v náročných podmienkach.

Aplikácie:

Elektrické systémy vozidla: Ideálne na použitie v autách, nákladných autách, obytných autách a iných vozidlách, kde sa vyžaduje spoľahlivosť a bezpečnosť pripojenia batérie.
Námorné inštalácie: Ideálne na použitie na lodiach a jachtách vďaka odolnosti voči korózii a poveternostným podmienkam.
Energetické systémy: Ideálne pre fotovoltaické inštalácie, systémy skladovania energie a iné aplikácie vyžadujúce pevné napájacie pripojenia.

Ďalšie informácie:

Jednoduchá inštalácia: Jednoduchá inštalácia, konektor sa ľahko pripája vďaka štandardnej veľkosti otvoru pre skrutku.
Bezpečnosť: Ochranný uzáver poskytuje dodatočnú ochranu pred vonkajšími faktormi, čo zvyšuje bezpečnosť používania.
Všestrannosť: Kompatibilné so širokou škálou batérií a zariadení, vďaka čomu sú všestrannou voľbou pre rôzne aplikácie.

Zhrnutie:

Červený napájací konektor batérie s krytom je spoľahlivým a všestranným riešením na zaistenie bezpečných a odolných spojení v napájacích systémoch. Vďaka vysokej prúdovej kapacite, pevnej konštrukcii a jednoduchosti montáže je nevyhnutným prvkom každej profesionálnej elektroinštalácie. Zaistite najvyššiu kvalitu a bezpečnosť – vyberte si náš konektor na napájanie batérie a vychutnajte si spoľahlivú prevádzku vašich elektrických systémov!

03814