• Len online
Bezdrôtový vzduchový kompresor AMIO-03690

Bezdrôtový vzduchový kompresor AMIO-03690

Kód: 03690
36,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 36,50 €
Množstvo

Univerzálny akumulátorový kompresor je malé zariadenie s mnohými možnosťami využitia - nafúkne pneumatiky na akomkoľvek vozidle, ale aj lopty či iné nafukovacie hračky a rekreačné vybavenie. Má vstavanú baterku, LCD displej, súpravu príslušenstva a priestrannú 2000mAh batériu, ktorá zároveň funguje ako powerbanka.

Náš kompresor je vybavený vysoko výkonným motorom, ktorý mu umožňuje dosiahnuť maximálny tlak až 150 psi a rýchlo nafúknuť všetky druhy pneumatík a predmetov. Pokročilá technológia vám dáva možnosť presne nastaviť tlak, čím sa eliminuje potreba odhadovania.

Dostupnosť: 1-2 dni

VÝHODY PRODUKTU

Bezdrôtový výkon

Digitálny displej

Univerzálne pripojenia

Kompaktný dizajn

Vysoko kvalitná konštrukcia

 

Vďaka vstavanej lítium-iónovej batérii dokáže tento vzduchový kompresor generovať dostatočný tlak na rýchle nahustenie pneumatík auta, bicykla alebo športových loptičiek bez potreby pripojenia k externému zdroju energie.

Prehľadný digitálny displej dokáže presne sledovať a upravovať tlak v pneumatikách. Ide o vynikajúce riešenie, ktoré pomáha predchádzať nadmernému tlaku a zvyšuje bezpečnosť jazdy.

Súprava obsahuje rôzne prípojky, ktoré vám umožňujú hustiť pneumatiky automobilov, bicyklov, basketbalových lôpt, futbalových loptičiek a ďalšie. To všetko v jednom zariadení!

Táto vzduchová pumpa je nielen praktická, ale aj mobilná. Jeho kompaktný dizajn uľahčuje prenášanie a skladovanie v aute alebo taške.

Robustná konštrukcia a výkonná batéria zaisťujú spoľahlivosť a dlhú životnosť.

Zariadenie môže fungovať aj ako Powerbanka a dá sa použiť na nabíjanie smartfónov, telefónov, tabletov a mnoho ďalšieho.

 

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Maximálny tlak: 10 Bar (150 PSI)

Výkon: 40 W

Materiál: ABS puzdro kovového valca

Produktivita: 17 l / min.

Dĺžka kábla: 18 cm

Vďaka kompaktným rozmerom prenosného kompresora je ľahké ho vziať so sebou na akúkoľvek cestu. Na digitálnom displeji nájdete dôležité informácie ako zvolený prevádzkový režim, tlak v pneumatikách a stav batérie. Ovládate ho pohodlne pomocou niekoľkých tlačidiel.

Vstavaná nabíjateľná batéria: ÁNO 2000mAh

Nabíjanie batérie: USB-C PORT

Vstavaný digitálny tlakomer PSI / BAR

Konektor: autoventil + prídavné koncovky

Doba nepretržitej prevádzky max: 20 min.

Počet piestov: 1

 

OBSAHUJE:

LCD LED akumulátorový kompresor so vstavanou nabíjateľnou batériou

Sada koncoviek

USB-C kábel pre nabíjanie kompresora a pre využitie funkcie powerbanky

Vzduchová hadica

Kufrík

Návod na použitie

03690