• Novinka
Kľúč násobič momentu 5800Nm

Kľúč násobič momentu 5800Nm

Kód: 03228
54,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 54,20 €
Množstvo

Kľúč násobič momentu na kolesá

Rozsah krútiaceho momentu : 5800 Nm

Prevodový pomer : 1:55

Koncový kryt prevodovky pre : 1”

 Dostupnosť: 1-2 dni

V cene:

kľúč násobič momentu
kľuka na odskrutkovanie
predĺženie
hlavy : 32mm a 33mm
kufrík

Kľúč k špeciálnym úlohám

Kľúč násobič momentu pomôže s akýmkoľvek orechom – aj s veľmi vypečeným! Vďaka svojmu krútiacemu momentu dobre poslúži pri povoľovaní matíc v kolesách nákladných, poľnohospodárskych či priemyselných vozidiel.

Perfektné parametre

Kľúč má pomer 1:55, vďaka čomu generuje max. krútiaci moment 5800 Nm. Problém mu nebudú robiť ani pevne dotiahnuté matice – niekoľko otáčok a uvoľníte každú skrutku.

Ušetrite si prácu

Vďaka svojej pevnosti vyplývajúcej z prevodového mechanizmu si kľúč poradí aj s tvrdohlavými skrutkami. Už nemusíte „stáť“ na kľúči a používať dlhé nástavce na uvoľnenie čapov/matíc.

Súprava je zabalená v odolnom kufríku

Pre vaše pohodlie sme tento kľúč umiestnili do odolnej škatule s priehradkami na všetky prvky - sada sa ľahko zmestí do priehradky v kabíne auta.

Ako použiť tento kľúč?

Nainštalujte kľuku a kryt a nasaďte kľúč na koleso. Zaistite prítlačnú pätku proti najbližšej susednej skrutke – postupujte v smere hodinových ručičiek. Potom pokračujte k odskrutkovaniu pomocou kľuky.

Jednoduchšie odstránenie šróbov

Po uvoľnení skrutky v kolese pomocou kľúča nasobiča momentu a zdvihnutí auta pomocou zdviháka stačí pripojiť kľuku s predĺžením a uzáverom, ktoré sú súčasťou sady, a potom môžete pristúpiť k rýchlejšiemu odskrutkovaniu uvoľnených matíc / čapov - týmto spôsobom získame konfiguráciu s pomerom 1:1

03228