• Novinka
Kefa na koberce a čalúnenie

Kefa na koberce a čalúnenie

Kód: 04021
2,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,50 €
Množstvo

Predstavujeme univerzálnu textilnú kefu na koberce a čalúnenie, ktorá sa skvele hodí na použitie v aute, doma alebo v kancelárii. Vďaka tejto kefke môžete ľahko udržiavať svoj interiér dokonale čistý, účinne odstraňuje nečistoty, prach a škvrny.

Dostupnosť: 1-2 dni

Výhody a vlastnosti produktu:

Vysokokvalitné štetiny: Špeciálne navrhnuté textilné štetiny účinne odstraňujú nečistoty a zároveň sú šetrné k povrchu, čo zaručuje bezpečné čistenie bez rizika poškodenia.
Ergonomická rukoväť: Pohodlná, protišmyková rukoväť zaisťuje pohodlie pri používaní a pevné uchopenie, čo uľahčuje manévrovanie s kefou a zvyšuje účinnosť čistenia.
Všestranné použitie: Perfektné na čistenie kobercov, koberčekov, autočalúnenia, čalúneného nábytku a iných textilných povrchov doma aj v kancelárii.
Účinnosť pri odstraňovaní škvŕn: Kefa si dokonale poradí s náročnými škvrnami, prachom, zvieracími chlpmi a inými nečistotami, navracia čisteným povrchom sviežosť a čistotu.
Jednoduchá údržba: Kefka sa po použití ľahko čistí, čo zaisťuje dlhodobé používanie a hygienu.

Aplikácia:

V aute: Perfektné na čistenie čalúnenia auta, kobercov, sedadiel a iných textilných interiérových prvkov, udržiavanie vozidla v dokonalej čistote.
Doma: Ideálne na čistenie kobercov, koberčekov, pohoviek, kresiel, matracov a iného čalúneného nábytku, odstraňuje prach, škvrny a zvieracie chlpy.
V kancelárii: Pomáha udržiavať v čistote čalúnený kancelársky nábytok, ako sú stoličky, pohovky a koberce, čím zabezpečuje estetický a profesionálny vzhľad kancelárskych priestorov.

Textilná kefa na koberce a čalúnenie je všestranná pomôcka, ktorá dobre poslúži v každom interiéri. Jeho kvalitné štetiny, ergonomická rukoväť a účinnosť pri odstraňovaní nečistôt z neho robia nenahraditeľného pomocníka pri každodennej starostlivosti o textilné povrchy. Vyberte si našu kefu a užívajte si čistotu vášho auta, domova a kancelárie každý deň!

04021