• Novinka
Kefa na odstraňovanie chlpov zvierat

Kefa na odstraňovanie chlpov zvierat

Kód: 04020
2,10 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,10 €
Množstvo

Predstavujeme gumenú kefu na čistenie zvieracích chlpov z autosedačiek, čalúnenia a iných čalúnených miest. Toto je nevyhnutný nástroj pre každého majiteľa domáceho maznáčika, ktorý chce udržiavať svoj interiér čistý a eliminovať nepoddajné vlasy a nečistoty.

Dostupnosť: 1-2 dni

Výhody a vlastnosti produktu:

Účinnosť gumených štetín: Špeciálne navrhnuté gumené štetiny efektívne zbierajú vlasy, prach a iné nečistoty z čalúnenia bez poškodenia povrchu.

Všestrannosť použitia: Perfektné na čistenie autosedačiek, čalúnenia, kobercov, sedacích súprav, pohoviek a iných textilných povrchov doma aj v kancelárii.

Jednoduché použitie: Ergonomická rukoväť poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie, čím uľahčuje manévrovanie s kefou a zvyšuje účinnosť čistenia.

Hygiena a odolnosť: Gumový materiál kefy sa ľahko udržuje v čistote, po použití ju stačí opláchnuť vodou. Kefka je tiež trvácna a odolná voči opotrebovaniu, čo zaisťuje dlhodobé používanie.

Bezpečné pre všetky povrchy: Jemné gumené štetiny nepoškriabajú ani nepoškodzujú čalúnenie, vďaka čomu sú bezpečné na použitie na rôznych materiáloch vrátane kože a jemných tkanín.

Aplikácia:

Autosedačky: Efektívne odstraňuje vlasy a nečistoty zo sedadiel, kobercov a iných prvkov interiéru auta, čím udržuje interiér vozidla čistý.
Domáce čalúnenie: Ideálne na čistenie čalúneného nábytku, ako sú pohovky, kreslá, vankúše a koberce, na odstránenie chlpov domácich zvierat a iných nečistôt.
Kancelária: Pomáha udržiavať čalúnený kancelársky nábytok, ako sú stoličky a pohovky, čistý a zabezpečuje estetický vzhľad kancelárskych priestorov.

Gumová kefa na čistenie zvieracích chlpov z autosedačiek, čalúnenia a iných čalúnených miest je nevyhnutnou pomôckou každého majiteľa domáceho maznáčika. Vďaka jeho účinnosti, všestrannosti a jednoduchosti použitia je udržiavanie v čistote jednoduché a príjemné. Vyberte si našu kefu a vychutnajte si dokonalú čistotu vášho auta, domova a kancelárie, bez nepoddajných vlasov!

04020