Podložka pod ŠPZ s kamerou a parkovacími senzormi

Podložka pod ŠPZ s kamerou a parkovacími senzormi

Kód: 03544
39,50 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 39,50 €
Množstvo

KOMPLETNÁ SADA RÁMU + KAMERA + SENZORY

Cúvacia kamera a dva parkovacie senzory namontované v ráme ŠPZ určené na montáž do osobných aj dodávkových vozidiel. Kamera má za úlohu prenášať aktuálny obraz za vozidlom, čo výrazne uľahčí parkovanie a cúvanie na miestach s obmedzenou viditeľnosťou.

Inovatívny spôsob uchytenia kamery na rám ŠPZ výrazne uľahčuje jej rýchlu a efektívnu inštaláciu do nášho vozidla. Nebudeme musieť premýšľať nad prípravou ďalšieho miesta pre kameru v aute alebo robiť príliš veľa zmien na jej vzhľade či štruktúre.

Okrem kamery v ráme ŠPZ tu máme aj parkovacie senzory. To znamená, že všetky dôležité komponenty, ktoré pomáhajú pri manévrovaní a parkovaní, sú sústredené na jednom mieste.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kamera poskytne vodičovi prakticky úplný pohľad na oblasť za vozidlom a senzory poskytujú dodatočnú podporu, zaručujúcu ešte väčší pocit bezpečia.

Špecifikácia:

Rozlíšenie: 720p HD

Nočné osvetlenie: LED diódy

Pozorovací uhol: 120 stupňov

Počet senzorov: 2

Trieda vodotesnosti: IP67

Rozsah napätia: DC 9-15V

Video výstup: 1,0 Vp-p / 75 Ω

Prevádzková teplota: -30 ~ +70°C, RH 95% Max

Skladovacia teplota: -30 ~ +70°C, RH 95% Max

 

Sada obsahuje:

Cúvacia kamera so senzormi v ráme ŠPZ AMiO HD-410 LED

Senzorová riadiaca jednotka

Akustický alarm typu bzučiaka

Káble a montážne príslušenstvo

Návod na použitie v poľštine

 

Kvalita prístroja zaručuje efektívnu prevádzku a bezproblémové používanie po mnoho rokov. Obzvlášť dôležité je široké zorné pole kamery  a to vertikálne aj horizontálne. Vodotesnosť IP67 navyše znamená, že funguje nepretržite aj v daždivých podmienkach. Dôležité je, že sada obsahuje potrebné káble na pripevnenie kamery a senzorov.

03544