• Len online
  • Novinka
Kábel USB-C na USB-C 60W 100cm FullLINK

Kábel USB-C na USB-C 60W 100cm FullLINK

Kód: 03896
2,20 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 2,20 €
Množstvo

Objavte najvyšší výkon a všestrannosť s nabíjacím káblom USB-C - USB-C, ktorý zaisťuje rýchle nabíjanie a bleskurýchly prenos dát. Ideálne pre moderné zariadenia, ponúka bezkonkurenčný komfort a spoľahlivosť pre každodenné použitie.

Dostupnosť: 1-2 dni

Najdôležitejšie vlastnosti:

Vysoký nabíjací výkon: Podporuje nabíjanie až 60 W, čo vám umožní rýchlo nabíjať širokú škálu zariadení vrátane notebookov, smartfónov, tabletov a ďalších zariadení s portom USB-C.
Prenos dát: Rýchlosť prenosu dát až 480 Mbps vám umožňuje rýchlo a efektívne prenášať súbory, fotografie, videá a hudbu medzi zariadeniami.
Optimálna dĺžka: dĺžka 100 cm je dokonalým riešením, ktoré zaisťuje pohodlie pri používaní doma, v kancelárii aj na cestách. Kábel je dostatočne dlhý, aby poskytoval voľnosť pohybu, no zároveň dostatočne kompaktný, aby neprekážal pri každodennom používaní.
Odolná konštrukcia: Kábel vyrobený z najkvalitnejších materiálov je odolný voči poškodeniu a zamotaniu. Pevná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní.
Bezpečnosť: Vybavená pokročilou ochranou proti prehriatiu, prepätiu a preťaženiu, zaisťuje bezpečné nabíjanie a ochranu vašich zariadení.

Prečo sa oplatí vybrať si náš kábel?

Všestrannosť: Kompatibilné so širokou škálou zariadení vybavených USB-C vrátane notebookov, smartfónov, tabletov a ďalších. Ideálne pre používateľov moderných technológií.
Rýchlosť a efektivita: Vďaka podpore nabíjania až 60 W a rýchlemu prenosu dát môžete ušetriť čas a zvýšiť produktivitu.
Pohodlie pri používaní: 100 cm dlhá a pevná konštrukcia zaisťuje pohodlie a odolnosť používania v každej situácii, doma aj na cestách.
Bezpečnosť na prvom mieste: Pokročilé zabezpečenie chráni vaše zariadenia pred poškodením a dodáva vám istotu a pokoj pri každodennom používaní.

Vyberte si kvalitu, výkon a spoľahlivosť s nabíjacím káblom USB-C - USB-C 60W 100 cm s funkciou prenosu dát. Objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát pre svoje zariadenia už dnes!

03896