• Len online
  • Novinka
Kábel USB na USB-C 3A 100cm FullLINK

Kábel USB na USB-C 3A 100cm FullLINK

Kód: 03905
1,93 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 1,93 €
Množstvo

Objavte všestranný nabíjací kábel USB-A - USB-C, ktorý nielen rýchlo nabije vaše zariadenia, ale umožní aj bleskurýchly prenos dát. Vďaka tomuto inovatívnemu riešeniu si môžete kedykoľvek vychutnať plnú funkčnosť.

Dostupnosť: 1-2 dni

Najdôležitejšie vlastnosti:

Rýchle nabíjanie: Kábel podporuje nabíjací prúd až 3A, čo zaisťuje rýchle a efektívne nabíjanie zariadení. Ideálne na každodenné použitie, keď potrebujete okamžitú energiu.
Prenos dát: Umožňuje prenášať dáta medzi zariadeniami rýchlosťou až 480 Mbps. Prenášajte fotografie, videá, hudbu a dokumenty bez čakania.
Optimálna dĺžka: dĺžka 100 cm je dokonalým kompromisom medzi mobilitou a komfortom používania. Kábel bude dobre fungovať doma, v kancelárii alebo na cestách.
Pevná konštrukcia: Vysokokvalitné materiály použité na výrobu kábla zaisťujú jeho dlhú životnosť. Odolná konštrukcia chráni pred mechanickým poškodením a zamotaním kábla.
Bezpečnosť: Pokročilá ochrana proti prehriatiu, prepätiu a preťaženiu chráni kábel aj pripojené zariadenia a zaisťuje bezpečné používanie.

Prečo sa oplatí vybrať si náš kábel?


Všestrannosť: Spája v sebe funkcie rýchleho nabíjania a prenosu dát, vďaka čomu je nepostrádateľným doplnkom každého užívateľa moderných elektronických zariadení.
Efektivita: Vďaka 3A nabíjaciemu prúdu a rýchlemu prenosu dát ušetríte čas a zvýšite efektivitu svojej práce.
Pohodlie pri používaní: Dĺžka 100 cm a pevná konštrukcia zaisťujú pohodlie a odolnosť používania v každej situácii.
Zabezpečenie: Zabezpečenie chráni vaše zariadenia pred poškodením a dodáva vám istotu a pokoj pri každodennom používaní.

Vyberte si kvalitu, efektivitu a spoľahlivosť s nabíjacím káblom USB-A - USB-C 3A 100 cm s funkciou prenosu dát. Vyskúšajte to ešte dnes a objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát!

03905