• Len online
  • Novinka
Kábel USB na Lightning 3A 100cm FullLINK

Kábel USB na Lightning 3A 100cm FullLINK

Kód: 03925
3,00 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,00 €
Množstvo

Spoznajte dokonalý nabíjací kábel USB-A - Lightning, vytvorený pre používateľov zariadení Apple. Náš kábel je nielen rýchlym nabíjaním, ale aj okamžitým prenosom dát, zaisťujúcim plnú funkčnosť a pohodlie na dennej báze.

Dostupnosť: 1-2 dni

Najdôležitejšie vlastnosti:

Kompatibilita so zariadeniami Apple: Špeciálne navrhnuté na prácu s iPhone, iPad a iPod, čo zaručuje optimálny výkon a plnú kompatibilitu.
Rýchle nabíjanie: Podporuje nabíjací prúd až 3A, čo vám umožní rýchlo nabiť batériu vášho zariadenia, čím vám ušetrí drahocenný čas.
Prenos dát: Umožňuje rýchly prenos dát s rýchlosťou až 480 Mbps. Prenášajte fotografie, videá, hudbu a dokumenty bez oneskorenia.
Optimálna dĺžka: 100 cm je perfektná dĺžka, ktorá zaisťuje pohodlie pri používaní doma, v kancelárii aj na cestách. Kábel je dostatočne dlhý, aby poskytoval voľnosť pohybu, no zároveň neprekáža pri každodennom používaní.
Pevná konštrukcia: Vyrobený z najkvalitnejších materiálov, kábel je odolný a odolný voči poškodeniu. Pevné spoje a ochrana proti zamotaniu káblov zaisťujú dlhú životnosť produktu.
Bezpečnosť: Vybavený pokročilou ochranou proti prehriatiu, prepätiu a preťaženiu, zaisťuje bezpečné používanie kábla aj vášho zariadenia.

Prečo sa oplatí vybrať si náš kábel?

Určené pre zariadenia Apple: Navrhnuté s ohľadom na zariadenia Apple, ktoré zaisťujú plnú kompatibilitu a spoľahlivú prevádzku.
Rýchlosť a efektivita: Vďaka podpore nabíjacieho prúdu až 3A a rýchlemu prenosu dát ušetríte čas a zvýšite efektivitu svojej práce.
Pohodlie pri používaní: 100 cm dlhá a pevná konštrukcia zaisťuje komfort používania v každej situácii, doma aj na cestách.
Bezpečnosť na prvom mieste: Pokročilé zabezpečenie chráni vaše zariadenia pred poškodením a dodáva vám istotu a pokoj pri každodennom používaní.

Vyberte si kvalitu, spoľahlivosť a pohodlie s nabíjacím káblom USB-A - Lightning iPhone 3A 100 cm s funkciou prenosu dát. Objavte novú dimenziu nabíjania a prenosu dát pre vaše zariadenie Apple ešte dnes!

03925