• Len online
Kábel micro USB Full LINK 2,4A

Kabel USB micro USB FullLINK 1 m 2.4A

Kód: 01431
3,00 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,00 €
Množstvo

Výberom USB micro USB kábla FullLINK investujete do spoľahlivého produktu, ktorý splní všetky vaše očakávania súvisiace s nabíjaním a prenosom dát. Vyberte si kvalitu a funkčnosť s AMiO.
Dostupnosť: 1-2 dni
Vysoká kvalita a spoľahlivosť
1-metrový mikro USB kábel FullLINK je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí oceňujú rýchle a bezpečné nabíjanie a prenos dát.
Rýchle nabíjanie 2,4A
Vďaka podpore nabíjacieho prúdu až 2,4A vám tento kábel umožňuje rýchle nabíjanie mobilných zariadení, čo sa hodí najmä pri každodennom používaní. Už nemusíte čakať hodiny, kým bude váš telefón, tablet alebo iné zariadenie pripravené na prácu.
Univerzálna kompatibilita
Kompatibilné so širokou škálou zariadení vybavených micro USB portom, vrátane smartfónov, tabletov, fotoaparátov, power bánk a mnohých ďalších. Ide o všestranné riešenie, ktoré bude fungovať v každej situácii.
Trvanlivosť a bezpečnosť
Pevná konštrukcia kábla a kvalitné materiály použité pri jeho výrobe zaisťujú dlhodobé používanie bez rizika poškodenia. Zosilnené puzdro a konštrukcia odolná voči ohybu minimalizujú riziko oderu a zlomenia, čo z neho robí ideálnu voľbu pre každodenné použitie.
Jednoduchosť použitia
Dĺžka 1 meter je optimálna pre každodenné použitie, zaisťuje komfort pri nabíjaní a synchronizáciu dát. Kábel je ľahký a flexibilný, vďaka čomu sa ľahko prenáša a skladuje doma, v kancelárii aj na cestách.
Štýlový vzhľad
Vďaka estetickému dizajnu sa hodí do moderných zariadení a interiérov. Je nielen funkčný, ale aj elegantný, čo ešte zvyšuje jeho úžitkovú hodnotu.
špecifikácia:
Model: FullLINK AMIO-01431
Konektory: USB A - micro USB
Dĺžka: 1 m
Maximálny nabíjací prúd: 2,4A
Čierna farba
Kompatibilita: Zariadenia s micro USB portom
Amio
01431
Novinka