• Len online
Kábel USB Lightning iPhone iPad Full LINK 2,4A

Kábel USB Lightning iPhone iPad Full LINK 2,4A

Kód: 01432
3,40 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,40 €
Množstvo

1-metrový kábel USB to Lightning FullLINK je nenahraditeľným doplnkom pre každého používateľa zariadenia Apple. Vyrába ho rešpektovaná značka AMIO a ponúka spoľahlivosť a rýchle nabíjanie a synchronizáciu dát, ktoré splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Dostupnosť: 1-2 dni

Rýchle nabíjanie 2,4A

S podporou nabíjacieho prúdu až 2,4A kábel zaistí rýchle a efektívne nabíjanie vášho iPhone, iPad alebo iPod. Vďaka tomu budú vaše zariadenia vždy v krátkom čase pripravené na použitie, čo je mimoriadne praktické pri každodennom používaní.

Kompatibilita so zariadeniami Apple

Tento kábel je plne kompatibilný so širokou škálou zariadení Apple vybavených konektorom Lightning. Bez ohľadu na to, či potrebujete nabiť svoj iPhone, iPad alebo iné zariadenia Apple, kábel si svoju prácu odvedie dokonale.

Trvanlivosť a spoľahlivosť

Kábel bol navrhnutý na dlhodobé používanie. Kvalitné materiály a pevná konštrukcia ho robia odolným voči ohybu a oderu, čo zaručuje jeho životnosť. Vďaka tomu si môžete byť istí, že vám kábel bude slúžiť dlhé roky.

Ergonómia a pohodlie

Optimálna dĺžka 1 meter zaisťuje pohodlné používanie v rôznych situáciách - doma, v kancelárii alebo na cestách. Kábel je ľahký a flexibilný, čo uľahčuje skladovanie a prepravu a minimalizuje riziko zamotania.

Štýlový dizajn

Kábel má moderný a elegantný dizajn, ktorý dokonale ladí s estetikou zariadení Apple. Je nielen funkčným, ale aj štýlovým doplnkom vašej každodennej sady doplnkov.

špecifikácia:

Model: FullLINK AMIO-01432

Konektory: USB A - Lightning

Dĺžka: 1 m

Maximálny nabíjací prúd: 2,4A

biela farba

Kompatibilita: Zariadenia Apple s portom Lightning

Amio
01432
Novinka