• Len online
Kábel USB typ-C Full LINK 2,4 A

Kábel USB typ-C Full LINK 2,4 A

Kód: 01433
3,35 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,35 €
Množstvo

1-metrový kábel USB na USB-C FullLINK je vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí oceňujú rýchle a efektívne nabíjanie a bleskurýchly prenos dát. Tento kábel vyrobený renomovanou spoločnosťou zaisťuje najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť pri každodennom používaní.

Dostupnosť: 1-2 dni

Rýchle nabíjanie 2,4A

Vďaka podpore nabíjacieho prúdu až 2,4A vám tento kábel umožní rýchlo nabiť vaše zariadenia, ako sú smartfóny, tablety, notebooky alebo iné zariadenia s USB-C portom. Už žiadne dlhé čakanie na úplné nabitie batérie – teraz budú vaše zariadenia vždy pripravené na prevádzku.

Bleskový prenos dát

Kábel FullLINK zaisťuje rýchly a stabilný prenos dát medzi zariadeniami. Vďaka pokročilej technológii prebieha odosielanie fotografií, videí, hudby a dokumentov mihnutím oka. Je to dokonalé riešenie pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj na prácu aj zábavu.

Univerzálna kompatibilita

Kábel USB-C je kompatibilný so širokou škálou moderných zariadení vybavených portom USB-C, vrátane smartfónov, tabletov, notebookov, ale aj niektorých fotoaparátov a power bánk. Ide o všestranný kábel, ktorý bude fungovať v každej situácii.

Trvanlivosť a pevnosť

Pevná konštrukcia kábla a kvalitné materiály použité pri jeho výrobe zaručujú dlhodobé a bezproblémové používanie. Zosilnené puzdro a odolnosť voči ohybu a oderu robia kábel odolným voči každodennému opotrebovaniu.

Pohodlie pri používaní

Dĺžka 1 meter je optimálna pre každodenné použitie a zaisťuje pohodlie pri nabíjaní a prenose dát. Kábel je ľahký, flexibilný a ľahko sa prenáša, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom doma, v kancelárii alebo na cestách.

Moderný dizajn

Kábel má elegantný a moderný vzhľad, ktorý dokonale ladí s estetikou moderných zariadení. Jeho štýlový dizajn z neho robí nielen praktický, ale aj atraktívny doplnok vašej sady doplnkov.

špecifikácia:

Model: AMIO-01433

Konektory: USB A - USB-C

Dĺžka: 1 m

Maximálny nabíjací prúd: 2,4A

Čierna farba

Kompatibilita: Zariadenia s portom USB-C

Amio
01433
Novinka