Vysávač do auta 12V 60W - 5kPa

Vysávač do auta 12V 60W - 5kPa

Kód: 03691
16,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 16,80 €
Množstvo

Predstavujeme kompaktný 12V vysávač do auta, perfektné riešenie na udržanie čistoty vášho auta. Vďaka svojmu šikovnému dizajnu umožňuje rýchle a pohodlné čistenie kdekoľvek potrebujete. Tento všestranný vysávač kombinuje výkon a prenosnosť a ponúka spoľahlivý výkon v akomkoľvek prostredí.

Dostupnosť: Skladom

Charakteristika:

Udržiavanie čistoty: Umožňuje udržiavať poriadok v interiéri auta, odstraňuje prach, špinu a drobné odpadky, ktoré ovplyvňujú komfort jazdy a estetiku interiéru vozidla.

Multifunkčnosť: Dokonale si poradí s rôznymi druhmi nečistôt ako na čalúnení, tak aj v ťažko dostupných rohoch.

Zvýšená bezpečnosť: Eliminuje potenciálne nebezpečenstvo rozptýlenia prachu a jemných častíc, ktoré môžu ovplyvniť kvalitu vzduchu vo vnútri vozidla.

Praktickosť: Kompaktný, ľahký a ľahko použiteľný, takže ho môžete mať vždy po ruke a použiť v prípade potreby.

Vybavený ľahko čistiteľným, umývateľným HEPA filtrom, efektívne zachytáva aj tie najmenšie prachové častice a alergény. Vďaka nízkej hlučnosti sa upratovanie stane pohodlným a nerušivým. Priehľadná nádoba na prach navyše umožňuje jednoduché sledovanie stavu naplnenia a rýchle vyprázdnenie, čo výrazne uľahčuje každodennú prevádzku. Tento vysávač je dokonalou kombináciou výkonu, pohodlia a moderných technológií.

Vysávač do auta zlepšuje filtračný systém, využíva najnovšiu technológiu filtrov s vysokou hustotou, vyberateľný a umývateľný, pevnejší a odolnejší ako bežné filtre. Dvojstupňový filtračný systém zabraňuje úniku prachu zo zariadenia. Dokonalosť HEPA filtra odstraňuje 99,97 % jemných častíc.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE
Materiál: plast
Napájanie: 12V zásuvka zapaľovača cigariet
Pracovný čas: do 25 minút
Výkon: 60W
Vákuum: 5 kPa
HEPA filter
Počet koncoviek v sade: 3

03691