Držiak na mobil

Držiak na mobil

Kód: 01705
3,40 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 3,40 €
Množstvo

Držiak do auta vo forme klipu
Telefón vo výške očí – držiak nasadíte na sklo, takže nespustíte oči z cesty
Rozteč klipov: 10,5 cm
Pogumované konce rukoväte
Upevnenie pomocou odolnej prísavky
Univerzálny

Dostupnosť: Skladom

Univerzálny držiak do auta s klipom je dokonalý produkt pre každého vodiča. Využitie nájde v širokom rozsahu - vďaka nemu udržíte v stabilnej polohe pohár, plechovku, telefón, GPS navigáciu a ďalšie predmety podľa vlastného výberu. Držiak má silnú prísavku, ktorá drží predmet na mieste a bráni jeho prevrhnutiu. Prísavka výrazne uľahčuje montáž a demontáž a umožňuje opakovane presúvať držiak na preferované miesto.

Vďaka možnosti otáčania klipu o 360 stupňov môžete predmety, ktoré drží, nastaviť v akomkoľvek uhle. Klip sa otvára maximálne na 10,5 cm a jeho vnútro je zakončené gumeným povrchom, ktorý nepoškriabe zariadenia a zabráni ich vykĺznutiu. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, zaisťuje dlhodobé používanie.

Pripevnenie rukoväte

Držiak využíva silnú prísavku, vďaka ktorej ho nasadíme na sklo. Na obrázku vedľa môžete vidieť malú páčku, ktorá je zodpovedná za pripevnenie zariadenia.

Najprv potiahnite páku nahor a uvoľnite mechanizmus. Potom prísavku priložíte na sklo a potom spustíte páku až na koniec. V tomto momente sa prísavka prilepí na sklo a neodlepí sa, kým neuvoľníte mechanizmus.

Pred inštaláciou nezabudnite sklo očistiť od nečistôt, inak by držiak nemusel držať tak pevne, ako by mal.

Amio
01705
Novinka