• Len online
Autoplachta, polovičná  Leto/Zima - Kombi

Autoplachta, polovičná Leto/Zima - Kombi

Kód: 03572
22,80 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 22,80 €
Množstvo

Produkt je vyrobený z odolného trojvrstvového materiálu so zabudovanou priedušnou membránou. Ide o moderný materiál s dvojitou vrstvou netkaného textilu vo vnútri, vystuženého fóliou, vďaka čomu je plachta spoľahlivá po celý rok. Poskytuje ochranu pred rôznymi faktormi ako sú UV lúče, sneženie, dážď, mráz, slnko a mnoho ďalších.

Dostupnosť: Skladom

Táto polovičná plachta bola starostlivo dokončená lemovaním a prešitá silnými priemyselnými niťami. To je úplne iná kvalitatívna úroveň oproti lacným krytom, ktoré sa často po krátkej dobe používania rozpadnú.

Jeho viacúčelová ochrana zahŕňa odolnosť proti živici a peľu, letnú ochranu proti nadmernému prehrievaniu interiéru vozidla a ochranu predmetov vo vnútri auta, ako aj jesennú zábranu proti padaniu lístia, šišiek, prachu a nečistôt. Nakoniec v zime účinne chráni pred snehom a mrazom.

Jednoduchá a intuitívna montáž. Kryt je pripevnený gumičkami s plastovými háčikmi, ktoré by mali byť pripevnené k ráfikom alebo krytom kolies automobilu. Samozrejme nepoškriabu ráfiky.
Kryt je zabalený v originálnom opakovane použiteľnom obale
Kryt je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Pevná konštrukcia robí rohož odolnou. Univerzálny dizajn bude fungovať na každom aute. Jednotná farba vyzerá dobre.
Veľkosť Kombi / VAN / SUV - 345x116x68 cm

Amio
03572
Novinka