• Len online
  • Novinka
Automatická autopoistka 12-48V 80A

Automatická autopoistka 12-48V 80A

Kód: 03820
7,65 €
S DPH
Najnižšia cena za posledných 90 dní bola 7,65 €
Množstvo

Predstavujeme vysoko kvalitný automobilový istič, ideálny na ochranu vášho vozidla pred preťažením a skratom. Táto poistka, ktorá funguje ako istič, je kompatibilná s 12V, 24V a 48V systémami a zvládne až 80A, čo z nej robí základný komponent v akomkoľvek vozidle na zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti.

Dostupnosť: 1-2 dni

Kľúčové vlastnosti:

Univerzálna kompatibilita: Navrhnutý na prevádzku v systémoch 12V, 24V a 48V, vďaka čomu je ideálny pre rôzne aplikácie v autách, nákladných autách a iných vozidlách.
Vysoká prúdová kapacita: Poistka zvláda prúdy až do 80A, čím poskytuje účinnú ochranu proti preťaženiu a skratu.
Automatická prevádzka: Funkcia automatického resetovania eliminuje potrebu ručnej výmeny poistiek, čím sa zvyšuje pohodlie a bezpečnosť používania.
Pevná konštrukcia: Vyrobená z odolných a odolných materiálov, čo zaisťuje dlhotrvajúcu a spoľahlivú prevádzku aj v náročných podmienkach.

Použitie:

Ochrana elektrického systému vozidla: Ideálna na ochranu elektrických systémov v autách, nákladných autách, obytných autách a iných vozidlách a chráni ich pred poškodením spôsobeným preťažením alebo skratom.
Napájanie príslušenstva: Ideálne na ochranu doplnkového príslušenstva do auta, ako sú audio zosilňovače, chladiace boxy, vzduchové kompresory a ďalšie zariadenia vyžadujúce stabilné a bezpečné napájanie.
Energetické systémy: Ideálne pre fotovoltaické inštalácie a iné energetické systémy, kde je potrebná spoľahlivá ochrana proti prepätiu a preťaženiu.

Ďalšie informácie:

Jednoduchá inštalácia: Poistka sa ľahko inštaluje a jej kompaktný dizajn umožňuje bezproblémové umiestnenie do elektrického systému vozidla.
Bezpečnosť: Vybavený ochranou proti prehriatiu a preťaženiu, ktorá zaručuje bezpečné používanie a ochranu vášho vozidla a jeho vybavenia.

Zhrnutie:

Autoistič 12V, 24V, 48V 80A je spoľahlivým riešením na ochranu vášho vozidla a jeho elektrických systémov. Jeho vysoká kvalita, jednoduchosť použitia a všestrannosť z neho robia nenahraditeľný prvok každého napájacieho systému. Zaistite si pokoj a bezpečnosť – vyberte si našu automatickú poistku a užívajte si bezproblémovú prevádzku vášho vozidla!

03820